СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Еве додека пишувам, Саибари постигна гол, новиот играч на Баерн Минхен.
Желба на Компани.
Баш пред некој ден гледав состави и викам што кур праи овој Саибари бе, окапа у ПСВ цел живот, а не е воопшто лош играч. Чудно ми беше како не го собра некој до сеа ама ете твоиве го лапнале. Мислам топ ќе му дојде на Баерн и дека добро ќе се вклопи.

Турциве стаписани :ROFLMAO:. Може и оваа да биде топ утакмица.

Напаѓачов на Турција изгледа како мало детенце што трчка меѓу одбраната на Австралија.

Не за џабе Монтела изјави дека играат против нас оти сме слични на Австралија.

Не знам за вас ама мене Турција не ми е ништо специјално како екипа, зборам вака на хартија. Имаат тројца јаки играчи, останатото е тежок просек и збирштина на циркузанти претежно од тоа нивната мртва лига. Оној Бариш Алпер Јилмаз во Галата глуми Марадона, а уствари е пола човек пола дриблинг во десно и центаршут во пченки.

Хакан, Јилдиз и Гулер, толку се, останатото мех. Скроз небалансирана екипа, немаат шпиц, одбраната им е салата со можда еден од најумрените штопери у свет - Демирал и се на се кога ќе собереш малце безвезен хајп се крева околу нив. Но, како и да е требаше и мораше да ја добијат Австралија која квалитативно е доста слаба, но има искусен селектор во името на Тони Поповиќ и сабајлево ги искористија слабостите на Турците, а тоа е пред се спората и тромава одбрана.

Глеав Шкотска на телевизор а NBA на компјутер паралелно.
Накај 4 и нешто ми се приспа и баталив. Скроз бев сигурен дека до крај ќе примат гол. Дрва.
Мароко за доручек ќе ги изеде исто ко 98-ма, кога требаа да ги тепаат, задња утакмица, за да идат даље. А 3-0 мислам дека изгубија.

Реално до сега никаде не видов пад на квалитет како што зборуваа со зголемување на репрезентации. Денеска сите играат фудбал и на сите утакмици видовме најмалку 2 гола со исклучок Хаити Шкотска.
Баш ми е мило за Австралија а Турциве како секад смешни ми се овие Босанциве што ги предценуват секад а на крај го јадат како на ЕП така и СП

Вчера бев на свадба и немав време нишо да погледнам. Сабајлечки отварање резултатите , Турците пак се посрале а ги надуваа ко за медаља да ќе се борат.
Никад не се знае на шо си со САД и Австралија на светски , доста непредвидливи тимови.
Швајцарија па изгледа ја усраа бајаги работата, иако со Канада и Босна секако имаат поправни. Таа група Б некако почиња да станува најнебитна по квалитет, иако многу битна за балканов.
И продолжува традицијата на киксови на Бразил што овој пат може и нема да им дојде лошо , ќе убацат у четврта порано. Противнициве следни треба да ги згазат , ваљда Хаити не се покажале толку добро па да губат така минимално. И Шкотска нема убав фудбал за гледање.

, ваљда Хаити не се покажале толку добро па да губат така минимално. И Шкотска нема убав фудбал за гледање.

Хаити имаа поголем посед 54-46 и 15-9 шутеви ви нивна корист, многу подобро и поатлетски изиграа, Шкотите имаа среќа што беа концизни во некои ситуации и на среќа одбијанац дадоа гол. Хаити ете им фалеше тој финален шут за погодок. Статистички и повеќе пасови и корнери имаа.

Баш ми е мило за Австралијците. После разочарувањето наречено Парагвај. Добро голче на Иранкунда. И поштовање за прославата ала Кејхил. Морав да изгуглам и проверам, одма ми текна на него.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom