Македонски филмови

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
“Бизнисот на задоволството” од денес на Глеј.
Ете еден урбан филм за добриот Шип и лошиот Македонец. Топ предлог за оние што нејќат да гледаат филмови со затуцани и примитивни куќи/села, плус трилер пошто ете трилери сме немале.

“Бизнисот на задоволството” од денес на Глеј.
Ете еден урбан филм за добриот Шип и лошиот Македонец. Топ предлог за оние што нејќат да гледаат филмови со затуцани и примитивни куќи/села, плус трилер пошто ете трилери сме немале.
Прашај го @MARCELLO кој го постави филмов на trackermk

Иначе еве ти

Изреката е најдобрите уметници не креираат, туку имитираат.

Прашај го @MARCELLO кој го постави филмов на trackermk
Не ми текнува стварно кој го постави. Немаше превод на албанскиот. Сега на Глеј има превод.

Туку некој ме банирал на Тракермк.

Не ми текнува стварно кој го постави. Немаше превод на албанскиот. Сега на Глеј има превод.

Туку некој ме банирал на Тракермк.
Има и превод, ама ти не гледаш. http://trackermk.com/ts_subtitles.php?action=download&id=14
Јас и ти го поставивме.

Многу си го замарал изгледа @SaLt

И сеа има re-upload на истиот што јас го поставив на CrnaBerza, него некој мене ме банираше таму. :)

Јави у пп ако ти треба Самоуништување од Канал 5 од пред некој ден, ама снимката е SD.

И аман бре луѓе, у ова ЕјАј доба зарем не можат да направат Upscale на старите македонски филмови.

Има и превод, ама ти не гледаш. http://trackermk.com/ts_subtitles.php?action=download&id=14
Јас и ти го поставивме.

Многу си го замарал изгледа @SaLt

И сеа има re-upload на истиот што јас го поставив на CrnaBerza, него некој мене ме банираше таму. :)

Јави у пп ако ти треба Самоуништување од Канал 5 од пред некој ден, ама снимката е SD.

И аман бре луѓе, у ова ЕјАј доба зарем не можат да направат Upscale на старите македонски филмови.
Збориме за платформа за легално гледање со македонски превод, а каква снимка ти си поставил тоа не знам.

А на “Самоуништување” му треба ремастер, а не апскејл. ;)

Збориме за платформа за легално гледање со македонски превод, а каква снимка ти си поставил тоа не знам.

А на “Самоуништување” му треба ремастер, а не апскејл. ;)
Знаеш дека кажуваш синоними за истите работи, така?

Исти рац ти е се тоа шо збориш и легална платформа и тракер и ремастер и апскејл.

Еве зашто никогаш не профункционира тракерот македонски, од вакви сезнајковци и неблагодарници.

Иначе глеј си го ти на платформата и кај сакаш години после премиерата, ебате платформата.

На тракермк е поставен одамна, а тие од платформата имаат акаунти и таму и немој да глумите европска правна држава и не знам си каков стриминг сервис оти не сте.

Знаеш дека кажуваш синоними за истите работи, така?

Исти рац ти е се тоа шо збориш и легална платформа и тракер и ремастер и апскејл.

Еве зашто никогаш не профункционира тракерот македонски, од вакви сезнајковци и неблагодарници.

Иначе глеј си го ти на платформата и кај сакаш години после премиерата, ебате платформата.

На тракермк е поставен одамна, а тие од платформата имаат акаунти и таму и немој да глумите европска правна држава и не знам си каков стриминг сервис оти не сте.
Чекај, за тебе е исто ремастер и апскејл? Аууу… :LOL:
После ова нема што да дискутирам со тебе повеќе.

IMG_3305.jpeg

Чекај, за тебе е исто ремастер и апскејл? Аууу… :LOL:
После ова нема што да дискутирам со тебе повеќе.

Прегледај го приврзокот 479888
Dal bilo Upscaled, Enhanced ili Remaster, za mene e isti rac. Ama ocigledno e deka ti si nekoja cepidlaka pa nema da razgovarame na taa tema.

Eve Marcello zasto nikogas ne uspea trakermk, od vakvi seznajkovci i neblagodarnici so baraat samo pricina za da dokazat kolku oni znaat, kolku se citani, kolku se popametni od drugite i slicni stvari za jacanje ego.

Slobodno ShawnSpencer plati si pretplata na Gley i glej si "novi" i "aktuelni" filmovi i serii. Ebate striming servisot, onie u Srbija i produkcija imaat i produciraat svoi filmovi i serii, ovie ni guraat filmovi i serii od pred 5 godini i ni gi prodavaat kako "novi" i "aktuelni".
Zasto?
Zasto nemaat pari, ete zatoa. Bankrot e Gley. Cekaat nekoj da im najde i prevede pa oni da si go prisvojat za bezpari.

Screenshot 2026-06-13 101205.png

Screenshot 2026-06-13 101239.png

22.10.2024 Поставен на тракермк уз мк превод, а филмот е од 2023 г., а е сниман уште кога Шилегов беше градоначалник.
Темата на филмот е политичка налик амерички филм со уценување на конгресмени и "бомби" пред избори.

Ете ви го сега "премиерно" у јуни 2026.

Не сум веќе на Телеком. Ако филмовиве ги има на Magentatv.mk нека проба некој што е на Телеком да ги извади.

Тој Снежана и Медена Земја ги има ставено на trackermk a за другите стварно не знам.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom