Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Играш стратегии ?
Автоматски споено мислење:

Друже на овие новиве ФЦ (фифа) како се собираат ачивменти ?
Со освојување на рандом лиги и првенства ?
За кој ачивменти станува збор. Обично ако немаш ПС+ и неможеш да играш онлајн ништо од тоа премногу ачивменти се поврзани за онлајн игри, што јас искрено го мразам и морав заради тие работи морав да купам пакет пс + .

Плус заборавив да кажам оти фифа или FC ја направија за пари односно еден куп пари се трошат за тимот да ти биде подобар, тоа не се микро трансакции тоа се мега трансакции што само по себе те одвлекува од играње. Некој има тим купен за 100 дури и 200 евра од почеток , а јас на пример се убив од играње 300 па и 400 саати за да имам полош тим од неговиот , што стварно не е фер , не викам не ама би размислил да купам фифа пак. Тоа мултиплејер модот или онлајн се нервози големи , треба да собереш рандом играчи па да се пласирате во елитата ептен тешко оди. Многу имам за пишување ама доста е .

Последно уредено:
Играш стратегии ?
Да, играм.

На времето LAN у играчница Red Alert2 и Yuri's Revenge.

Онака сингл плеер кампањи на Age of Empires II, Empire Earth и слични.

Оваа е сега актуелна опен сорс, не знам дали може онлајн

За кој ачивменти станува збор. Обично ако немаш ПС+ и неможеш да играш онлајн ништо од тоа премногу ачивменти се поврзани за онлајн игри, што јас искрено го мразам и морав заради тие работи морав да купам пакет пс + .

Плус заборавив да кажам оти фифа или FC ја направија за пари односно еден куп пари се трошат за тимот да ти биде подобар, тоа не се микро трансакции тоа се мега трансакции што само по себе те одвлекува од играње. Некој има тим купен за 100 дури и 200 евра од почеток , а јас на пример се убив од играње 300 па и 400 саати за да имам полош тим од неговиот , што стварно не е фер , не викам не ама би размислил да купам фифа пак. Тоа мултиплејер модот или онлајн се нервози големи , треба да собереш рандом играчи па да се пласирате во елитата ептен тешко оди. Многу имам за пишување ама доста е .
Ау друже, ми фрлаш сол на раниве ко Salt Bae.
Немав играно фудбал сигурно 7-8 години и ми се направи мисла, па си купив контролер.
А неодамна се претплатив на 25-ката. Месечно 5.99е, пошо не им давам 40 евра.
Поисплатливо ми е, секако ќе ја играм само 2-3 месеци.

Е арно ама се истуражирав квалитетно. Добар дел од клубовите не им се лиценцирани. А јас како интериста - мрак на очи.

Знаев дека има модови и симнав неколку, но и тука се издешаваа проблеми. Се пушта играта и се ок, нема крашови. Но откако ќе влезам во Менаџер и ќе креирам сезона ми крашира на вчитување.

Затоа мразам модирање. Отсекогаш сум мразел и никогаш не користам пошо знам дека ќе се нервирам.
10 програми во исто време... Една за модовите, друга за анти-читот (пошо ти ги исфрла модовите без неа), трета за паткава и упм нека иди.

Поарно ќе играм со Ломбардиа, нека се е. вг.
А искрено апла бев напален на контролерот, а сега и за фудбал не ме ложи.

Пробав да играм и уште неколку други игри со него :facepalm::facepalm::facepalm:
Ауу буразери свака вам част! Или апла е хендикеп во споредба со тастатура и маус (освен за фудбал), или па мене ми требаат 300 години да се навикнам.
Осеќам дека со палците трошам калории на аналог. Дотолку ми пречи тој ефорт при промена на движењата кој ги правиш, што мислам дека апла нема смисла да оставам маус и да играм на контролер.
Башка тоа осеќам и како да немам доволно копчиња и морам да правам комбинации.

Последно уредено:

Ја конкретно за ачивментите зборев.
Сингл плеер ачивменти фифа немала од 2008ма . Последна ја што ја имам играно е Фифа 23. Откако стана ФЦ не знам дали има сингл плеер ачивменти.
Па тоа прашувам дали од играта се воведени или од Стим се воведени тие на сликата што си ги освоил ?

Да, играм.

На времето LAN у играчница Red Alert2 и Yuri's Revenge.

Онака сингл плеер кампањи на Age of Empires II, Empire Earth и слични.

Оваа е сега актуелна опен сорс, не знам дали може онлајн

Играва личи ко рипоф на АОЕ серијалот. Цивилизации од кецот, гејмплеј од двоката, интерфејс од тројката.

Последно уредено:
Ја конкретно за ачивментите зборев.
Сингл плеер ачивменти фифа немала од 2008ма . Последна ја што ја имам играно е Фифа 23. Откако стана ФЦ не знам дали има сингл плеер ачивменти.
Па тоа прашувам дали од играта се воведени или од Стим се воведени тие на сликата што си ги освоил ?

Играва личи ко рипоф на АОЕ серијалот. Цивилизации од кецот, гејмплеј од двоката, интерфејс од тројката.
Имаш и сингл плеер ачивменти , мислам дека се над 20 без да ти треба помош од други играчи односно мултиплејер, плус мислам 15 ти трба мултиплејер.

Сега имаше апдејт на ФЦ 26 воведоа и светско првенство, интересна е .

Za zal dobrite vreminja za fudbalski igri se minato.

Pokraj Fifa, pa i ISS ili posle PES pa do menadzerski igri, segasnive ne im se ramni na tie vo vremeto. Grafikata e daleku podobra pa i prezentacijata. Ama sustinata na igrata, fudbalot, e katastrofa.

Prvata FIFA mi bese 1998 uste na kompjuter a PES seskata. Posebno PES od togas imase jaka faza i bese daleku podobra od Fifa iako taa imase prednost so licencite. No imase pacovi sto ja pravea i vo toj aspekt podobra od Fifa. Sekoja partija razlicna so razna dinamika, fizikata na topkata bese sovrsena. Nemase gluposti so transakcii kako sega. PES bez potreba ja rasipaa a FIFA ili FC po novo apla e za pari i toa prvo treba da ja kupis :D Ja probav FC 26 ja imase na PS plus ama posle 2-3 nedeli drasticno mi opadna interesot. Na PES i Konami ocigledno ne treba da se nadevame.

Mortal shell 2 ја пробав не е ништо посебно, ма да бета тест е има уште место за подобрување.

a FIFA ili FC po novo apla e za pari i toa prvo treba da ja kupis :D Ja probav FC 26 ja imase na PS plus ama posle 2-3 nedeli drasticno mi opadna interesot.
Jas se pretplativ za eden mesec na FC25, ali po nekolku dena 26-kata ja stavija na 80% popust i ja kupiv za 13-14 evra na Steam. Bonbona biznis :cool:

Mortal shell 2 ја пробав не е ништо посебно, ма да бета тест е има уште место за подобрување.
Мене ми изгледа предобра, знам дека ваков дарк фантази звучи веќе досадно и повторливо, но гејмплејот ми е уникатен и супер си поминав со првата. Јас ова ќе го играм.

Мене ми изгледа предобра, знам дека ваков дарк фантази звучи веќе досадно и повторливо, но гејмплејот ми е уникатен и супер си поминав со првата. Јас ова ќе го играм.
Sluggish ми доаѓа, кецот беше постабилен, али како што реков бета е има време за подобрување.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Sluggish ми доаѓа, кецот беше постабилен, али како што реков бета е има време за подобрување.
Да се надеваме, ама така се сеќавам и за првата, малку беше побавна и бараше различно планирање на нападите и очекување на ударци поради нивниот стил на delay. Но, откако легна ептен ми го исчеша соулс ичот тогаш.

Да се надеваме, ама така се сеќавам и за првата, малку беше побавна и бараше различно планирање на нападите и очекување на ударци поради нивниот стил на delay. Но, откако легна ептен ми го исчеша соулс ичот тогаш.
Имаше и parry таму овде не најдов.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
У моментов играм GTA IV Complete Edition, веќе ретро стана играва. :)

Back
На врв Bottom