СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    104
Статус
Затворена за нови мислења.
Само што ја завршив репризата од Кореа-Чешка. Добар меч. Корејциве секогаш биле солидна екипа ама мислев дека ова им е полоша генерација но ме изненадија. Речиси загарантиран им е пласманот со оглед дека последно коло играат со босите африканци каде веројатно и еден бод ќе им е доволен.

"црнците се атлети"
(Бобан Бабунски & Тони Стојановски, јуни 2026)
Па точно е тоа. Имаат у просек подобри физички предиспозиции од белците и жолтите. А послаби умствени предиспозиции од белците и посебно од жолтите. У просек.

да, 50-то сум
i-don%27t-believe-you-anchorman.gif

Па точно е тоа. Имаат у просек подобри физички предиспозиции од белците и жолтите. А послаби умствени предиспозиции од белците и посебно од жолтите. У просек.

Кој нема у памет има у нозе

Еве ги резултатите од оваа анкета:

1781270792358.png

Новата ќе биде: за кого навивате на Светското првенство со можност за гласање до 5 репрезентации. Одговара?

Еве ги резултатите од оваа анкета:

Прегледај го приврзокот 479841

Новата ќе биде: за кого навивате на Светското првенство со можност за гласање до 5 репрезентации. Одговара?

Според гласовите:
1. Шпанија
2. Португалија
3. Англија

Ја ставив анкетата да трае отприлика од април до почетокот на светско, може сега оваа да иде не е лош концептот.

Со оглед на тоа што 4 од гласовите за Англија се од иста, подвоена личност, Англија има 13 гласа, што значи Бразил е трет.

Можеби повеќето го знаат ова ама јас не знаев - си мислев вчера за време на натпреварот кога последен пат репрезентација со странец тренер освоила светско.

Се вратив назад до 1998 иако не го гледав тоа првенство, почнав од финалето 2002, и не ми текнуваше на ниту една. Прогуглав и испадна дека ниту една репрезентација нема освоено светско со странец тренер. Тешко дека Португалија, Бразил или Англија ќе бидат први на кои ќе им успее тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom