Ама па и тие бе, Србите едни коментатори што се, шта да ти причам! Какви гафови имале изминативе неколку сезони. Но, да, барем не можеш да заспиеш како со Табакот.
Gafovi sekoj pravi, ne mi smeta toa, imaat znaenje, gi imaat potrebnite informacii konstantno, imaat dobri emisii, baska pratam i Moto GP, i tamu gazat poshteno, duri i pointeresni se tamu so ogled deka toj sport e daleku pointeresen i poneizvesen od F1, so mnogu poveke preteknuvanja i nadrealni dueli, nebitno, poentata mi ja znaes.
Ne mi e jasno na koja osnova pravat vakov downgrade, nemam nisto protiv MK kanal, naprotiv, redno e nesto da se prevzeme na sportski plan kaj nas makar i vaka so ogled deka nasive televizii dozivuvaat totalno fijasko, ne mi e milo za toa ali toa e sto e, ama ne se pravi ova vaka, koga kvalitetot na uslugata koj go plakame znacitelno opadna,. Najmnogu mi smeta faktot sto e smeneta programata, ne e istata od tie 3 areni sto gi trgnaa, primer eve pratam grcko basket, ke se igra majstorka Olimpijakos Pao, i sea poim neam dali istava ke odi kaj ovie ili ne, vo slucaj da e ko do sea, na edna od tie areni koi gi trgnaa. Gledam denes imale problemi tie sto pratele spansko i italijansko basket, a nesto mi kazue deka vaka ke se nervirame i so fudbalite koga ke pocnat fudbalskite prvenstva, ili koga ke ima evroliga basket.
Na krajot, neka ponudi telekom paket, dali sakame ovaa so nasive kanali, ili da si ostane ko i do sega, so ogled deka 2 razlicni sveta se u prasanje ocigledno, ja mislev kanalite ke ostanat, so istata programa, samo nasi voditeli, a tie sve smenile. Neka ispusat taklabas picka im mater glupava.