Arena Sport - спортски пакет тв канали

• Креатор на темата Креатор на темата nikola3103
  • Време на започнување Време на започнување
Katastrofa slika na m2 i m3,za formula nekam ni da pomislam,u kombinacija so tabakovski ke bide kosmar

Ај бе бидете среќни што не е на албански.
Бацињата ќе издејствуваат не знам колку посто од преносот да биде и на албански и онака самите си плукаме по нашето.

Ne e skinat adrenaline kanalot, taka da tamu ke se gleda toa.
Postoi nadez ,ama nisto cudno da ja zatemnat koga ke ima f1 i moto gp. Zamisli koja steta ke bide da nikoj vo mk ne go slusa tabakovski,a ako imame "sreka" i milenko ke mu go stavat zaedno da komentiraat.

• Гнев
Reactions: Syn
Овие двајца се за читање спортски вести и ништо повеќе.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Има пренос и на Јутјуб официјално од Фифа ама не е достапно за нас па ќе треба да се проба со VPN.

Na Arena Premium 2 i 3 srpskite ode kosarka vo zivo, zosto via nasite ne gi pokrivaat tie natprevari tuku davaat reprizi.

Има црвена флека на сликата, реков ми цркна дисплејот...

odstraneta crvenata linija hahah

Finale italjanska kosarka Milano - Venezia na Arena Premium 3 vo Srbija, a nie gledame Union Berlin - Bayern repriza gluposti

Некој да прати линк да може да се гледа во странство ..

Finale italjanska kosarka Milano - Venezia na Arena Premium 3 vo Srbija, a nie gledame Union Berlin - Bayern repriza gluposti
Ви кажав ваквов тип на преноси заборавете, нема да има повеќе.
Автоматски споено мислење:

Има црвена флека на сликата, реков ми цркна дисплејот...
Таман викаат светско е право време за нов телевзиор. Сакаат и продажна економија да дигнеме Арена. :icon_lol:

Back
На врв Bottom