Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

За Нов Зеланд, репрезентација без црнци колку ми е познато и со најдобриот можен прекар за едно светско првенство во педеролгбстичка црнечка америка - All Whites.
Не знам да ли вие имате одбрано тим за кој ќе навивате на СП.
Јас веќе од пред 8 години и она СП, се одлучив за Колумбија.
Сакав да ми биде поинтересно првенство, оти ние не учествуваме, да биде силна селекција, ама не сакав да одберам супер силна како што се Аргентина, Бразил, Португалија, Шпанија и Франција.
Колумбија беше идеален избор, земјата од латинска Америка, каде фудбалот се обожава и игра со позната страст од Јужна Америка.
Прегледај го приврзокот 479382Прегледај го приврзокот 479383
Доволно силни, со неколку одлични играчи и на ова СП.
Ние на ова СП имаме и мотив плус, оти сигурен сум дека повеќето од вас слушнало за добриот Јанко од Колумбија и со колкава љубов ги пее македонските песни и како не преставува во Светот, бранејќи ја Македонија подобро и посилно од нашите "политичари".
Затоа за Јанко и за Колумбија!
Нека им е со среќа.
Прегледај го приврзокот 479385
Автоматски споено мислење:
![]()
Македонски дух во срцето на Колумбија: Колумбијци ја изведуваат "Љубов голема"
Jaнко Пенафорт - VardarAndy - MAKEDONSKA PESNA - Македонска песна - колумбијски бенд пее на македонски "Za Mnogu Godini, makedonci" (Ljubov Golema) - ст...youtu.be
Овие од Косово се тотално непотребно има подобри, плус Влаховиќ.А тек замисли да не се распаднеше империјата на Александар Велики, тогаш капитен ќе ни беше Салах
Прегледај го приврзокот 479446
Овие од Косово се тотално непотребно има подобри, плус Влаховиќ.
Ма кој ги рецка...Политичка коректност и плус рамковен 20%

Сакам и јас да освојат, ама многу тешко годинава. Преслабо играат периодов. На пријателскине со Сенегал, Уругвај и Јапонија ништо не покажаа, а еве и денес едвај со Нов Зеланд со една случајна топка со глава на Кејн (и таа едвај ја потфати).Мене фаворити ми се Енглезиве, редно е да освојат титула и верувам дека ќе биде заслужена. Конечно ја имаат таа генерација која пропушти 2 финалиња на еуро ама сега ќе земат според мене.
Za zhegrova formata godinava se slozuvam, no Rrahmani I te kako moze komotno da stoi tamu, samo treba da sledis serie a.Овие од Косово се тотално непотребно има подобри, плус Влаховиќ.
По би ги собрал Дедич од Босна и Јака Бијол од Словенија.Za zhegrova formata godinava se slozuvam, no Rrahmani I te kako moze komotno da stoi tamu, samo treba da sledis serie a.