Darling
High Value
Za baklava ke cekam od Lidl koga ke otvoratДа не мислиш на Баклава?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za baklava ke cekam od Lidl koga ke otvoratДа не мислиш на Баклава?

Чекај сеа немој случајно да си каснал од друго место ќе ти израснат рогови.Za baklava ke cekam od Lidl koga ke otvorat![]()
Се чувам за Лидл.Чекај сеа немој случајно да си каснал од друго место ќе ти израснат рогови.
Ете грав било, видов во друга тема.Cekajte sega drugari, ke objasni nekoj so e bakla ustvari![]()
Вид грав.Cekajte sega drugari, ke objasni nekoj so e bakla ustvari![]()
Jas si rekov nesto na veleski dijalekt so nikoj ziv na svetot nadvor od tamu ke znae so e.Ја не знаев што е бакла ама сигурен бев дека не е баклава.
Јас сега ова своево СКС прво помислив дека е нешто у стил: Сојуз на комунисти на Србија. С'к'з ќе пишеш.Jas si rekov nesto na veleski dijalekt so nikoj ziv na svetot nadvor od tamu ke znae so e.
Kako sks na primer( ili taka nesto ).

Kjuti prv pat ko slusnav, prasalnici eden kup mi se vrteja okolu glataЈас сега ова своево СКС прво помислив дека е нешто у стил: Сојуз на комунисти на Србија. С'к'з ќе пишеш.![]()

А не си слушнал таму од источна Македонија, Кочани, Виница: „Ж'Т Д'Г В'К П'Н Б'И“?Kjuti prv pat ko slusnav, prasalnici eden kup mi se vrteja okolu glata![]()
To e mariovsko, potocno prilepsko mariovoА не си слушнал таму од источна Македонија, Кочани, Виница: „Ж'Т Д'Г В'К П'Н Б'И“?

Не знам, јас знам за Кочани, Виница.To e mariovsko, potocno prilepsko mariovo![]()
Definitivno mariovski govori.Не знам, јас знам за Кочани, Виница.

Мислиш Фонтот ?
Гоогле транслате има некоја опција АутоДетект лангуаге, пробај..