Да, Скопски Мерак е!Скопски Мерак.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, Скопски Мерак е!Скопски Мерак.
Се вика фонт.Здраво , потребна ми е помош ,апликација или некое бесплатно програмче или било што кој може да го распознае фондот од одреден текст за да можам да го прочитам ?
Мислиш Фонтот ?Здраво , потребна ми е помош ,апликација или некое бесплатно програмче или било што кој може да го распознае фондот од одреден текст за да можам да го прочитам ?
Ореов Лад.Добри, отмени ресторани, а да не се во централното градско подрачје со достапен паркинг за повеќе луѓе?
Имав одреден текст но неможев да го прочитам истиот бидејки ми покажуваше знаци бројки и сл. Ок фала на помошта успеав да го променам пронајдам фонтот.Се вика фонт.
![]()
WhatTheFont Font Finder - Identify Fonts by Image
Identify fonts with our font finder tool using an image or photo. Upload an image, and we’ll search our collection of over 233,000 fonts for the best match.www.myfonts.com
![]()
Identify Fonts - The Font Squirrel Matcherator
The Font Matcherator will help you identify what the font is in any image. Just upload any jpg, gif or png.www.fontsquirrel.com
Чекај малку, како тоа мислиш „за да можам да го прочитам“?
Објасни поубаво што ти е проблемот и прати го документот со „проблематичниот фонт“ ако сакаш во приватна порака.
Можеш да прашаш во подфорум навивачки групи, тема тифоманија, доста жива група е и може ќе најдеш некој што ќе ти посочи место.Каде може да се купи бакла?
Bakla za jadenje baramМожеш да прашаш во подфорум навивачки групи, тема тифоманија, доста жива група е и може ќе најдеш некој што ќе ти посочи место.

Ја па викав у хулигани влезеBakla za jadenje baram![]()
Тоа се вика „факел“, на македонски. „Бакља“ е на српски и на некој скопски навивачки сленг.Можеш да прашаш во подфорум навивачки групи, тема тифоманија, доста жива група е и може ќе најдеш некој што ќе ти посочи место.
Прв пат гледам вакво, најискрено.Bakla za jadenje baram![]()
Да не мислиш на Баклава?Bakla za jadenje baram![]()