Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво , потребна ми е помош ,апликација или некое бесплатно програмче или било што кој може да го распознае фондот од одреден текст за да можам да го прочитам ?

Здраво , потребна ми е помош ,апликација или некое бесплатно програмче или било што кој може да го распознае фондот од одреден текст за да можам да го прочитам ?
Се вика фонт.

Чекај малку, како тоа мислиш „за да можам да го прочитам“?
Објасни поубаво што ти е проблемот и прати го документот со „проблематичниот фонт“ ако сакаш во приватна порака.

Мислиш Фонтот ?
Гоогле транслате има некоја опција АутоДетект лангуаге, пробај..

IMG-20260605-111402.jpg

IMG-20260605-111357.jpg

Se prodavaat li nekade kako posebni vakvi stolcinja za elektricni trotineti?

Се вика фонт.

Чекај малку, како тоа мислиш „за да можам да го прочитам“?
Објасни поубаво што ти е проблемот и прати го документот со „проблематичниот фонт“ ако сакаш во приватна порака.
Имав одреден текст но неможев да го прочитам истиот бидејки ми покажуваше знаци бројки и сл. Ок фала на помошта успеав да го променам пронајдам фонтот.

Можеш да прашаш во подфорум навивачки групи, тема тифоманија, доста жива група е и може ќе најдеш некој што ќе ти посочи место.
Bakla za jadenje baram :cautious:

Можеш да прашаш во подфорум навивачки групи, тема тифоманија, доста жива група е и може ќе најдеш некој што ќе ти посочи место.
Тоа се вика „факел“, на македонски. „Бакља“ е на српски и на некој скопски навивачки сленг.
Bakla za jadenje baram :cautious:
Прв пат гледам вакво, најискрено.

Back
На врв Bottom