Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Не си играл Мафија? Една од најдобрите игрици меѓу првите OpenWorld, ја играв уште на мојот прв компјутер Pentium III.
Кецот е многу добра, двојката исто не е лоша, ама пократка со мисии и има nvidia psychics, тројката ја немам играно.
Слична на двојката Мафија се и Godfather.

Иначе, Scarface исто добра игрица.
Не сум ги играл, знам памтам дека ја убив од играње Scarface ептен ми се допадна тогаш , од тоа што гледам ма ЈТ е слична со Mafia, значи дефинитивно купивање. Плус тоа обожавам стари класик коли и архитектурата на градот. Благодарам за инфото.

Не сум ги играл, знам памтам дека ја убив од играње Scarface ептен ми се допадна тогаш , од тоа што гледам ма ЈТ е слична со Mafia, значи дефинитивно купивање. Плус тоа обожавам стари класик коли и архитектурата на градот. Благодарам за инфото.
Mafia ја имаат програмирано Чеси, и студиото после им го купи 2K(знаеш 2K NBA и остало) и станаа 2K Czech.
Голем успех остварија, и имам гледано интервјуа кадешто зборуваат дека главниот програмер Daniel Vávra бил цепидлака невидена и запазувал детали и баш идејата му била да биде се автентично како у тоа време кога е дејството у играта Мафија, па у играта може да те казни полиција ако возиш брзо, па имаш и као граничник на брзината и слично.

За single player има многу игрици, од кои јас лично би ги издвоил:

Многу добра приказна како филм
Mafia 1 & 2
Max Payne 1 & 2
Hitman сите делови
Scarface
и еден куп други на кои не ми текнува у моментов :)

најзабавни и најопуштени
GTA III, Vice City & San Andreas

Western
Gun

Тркање
Need for Speed Underground 1 & 2, Most Wanted

Multiplayer PC
Dota и Counter Strike

Multiplayer consoles
Street Fighter
Tekken
Mortal Kombat
PES
Crash Bash :)

Mafia ја имаат програмирано Чеси, и студиото после им го купи 2K(знаеш 2K NBA и остало) и станаа 2K Czech.
Голем успех остварија, и имам гледано интервјуа кадешто зборуваат дека главниот програмер Daniel Vávra бил цепидлака невидена и запазувал детали и баш идејата му била да биде се автентично како у тоа време кога е дејството у играта Мафија, па у играта може да те казни полиција ако возиш брзо, па имаш и као граничник на брзината и слично.

Mafia 1 & 2
Max Payne 1 & 2
Hitman сите делови
Scarface

најзабавни и најопуштени

Western
Gun

Тркање

Multiplayer PC
Dota и Counter Strike

Multiplayer consoles
Street Fighter
Tekken
Mortal Kombat
PES
Max Payne ми се играни сите делови одлична, Hitman само првите два дела на времето што излегоа, Need for speed на компјутер исто така недели недели имам поминато со Ламборџини тоа црното , сега кој дел беше не се сеќавам.

Моментално играм FC 26 но неможам да дојдам до Div 6 во Rivals ептен се добри играчите. GTA ниту една не ми е играна , пробав ама шознам зошто не ми легна некако .

Инаку давам приоритет на сингл плејер игри отколку на мултиплејер, сакам добра приказна градика. Еве што до сега сум изиграл на ПС 5 та од кога ја зедов пред година ипол.

IMG_20260603_123846.jpg

Attachments

• IMG_20260603_123743.jpg
    IMG_20260603_123743.jpg
    342,5 KB · Прегледи: 12
  • IMG_20260603_123640.jpg
    IMG_20260603_123640.jpg
    323,9 KB · Прегледи: 10
  • IMG_20260603_123540.jpg
    IMG_20260603_123540.jpg
    299,1 KB · Прегледи: 9
  • IMG_20260603_123439.jpg
    IMG_20260603_123439.jpg
    319,1 KB · Прегледи: 9
  • IMG_20260603_123333.jpg
    IMG_20260603_123333.jpg
    355,1 KB · Прегледи: 9
  • IMG_20260603_123231.jpg
    IMG_20260603_123231.jpg
    368,6 KB · Прегледи: 11
Max Payne ми се играни сите делови одлична, Hitman само првите два дела на времето што излегоа, Need for speed на компјутер исто така недели недели имам поминато со Ламборџини тоа црното , сега кој дел беше не се сеќавам.

Моментално играм FC 26 но неможам да дојдам до Div 6 во Rivals ептен се добри играчите. GTA ниту една не ми е играна , пробав ама шознам зошто не ми легна некако .

Инаку давам приоритет на сингл плејер игри отколку на мултиплејер, сакам добра приказна градика. Еве што до сега сум изиграл на ПС 5 та од кога ја зедов пред година ипол.

Прегледај го приврзокот 479175
Оди малку хард кор, Солс жанрот ч'чни го, Вечер исто.

Assasins Creed e добра игрица сингл плеер.

Оди малку хард кор, Солс жанрот ч'чни го, Вечер исто.
Знаеш колку се мислам да го почнам Соулс жанрот ептен , но ме плаши тоа што читам дека биле ептен тешки , затоа и можеби ги одбегнувам но на некој начин ми се во глава дека мора да ги пробам и почнам да видам како ке е . Сега за сега Мафија ке си ја купам и можеби трите дела Метро и Кол оф Дјути .

Знаеш колку се мислам да го почнам Соулс жанрот ептен , но ме плаши тоа што читам дека биле ептен тешки , затоа и можеби ги одбегнувам но на некој начин ми се во глава дека мора да ги пробам и почнам да видам како ке е . Сега за сега Мафија ке си ја купам и можеби трите дела Метро и Кол оф Дјути .
Шо има врска тешко нетешко, механичка игра е ќе ја научиш.

ПС почни си од demons souls па како излегувале по ред нема да ти е тешко.

Мафија кецот го има ремастер одлична игра е. Двојката исто така е многу добра. Тројката не е толку добра. Приказната е слаба и се бави со воук теми. Има доста графички гличови. Но сетингот, возилата, музиката е 10/10. Иако има многу фалинки, интересна е за играње пошто е единствена игра од 60ти години.

Мафија кецот го има ремастер одлична игра е. Двојката исто така е многу добра. Тројката не е толку добра. Приказната е слаба и се бави со воук теми. Има доста графички гличови. Но сетингот, возилата, музиката е 10/10. Иако има многу фалинки, интересна е за играње пошто е единствена игра од 60ти години.
Кецот имаше добра приказна ко филм

Крајот кога убиваат главниот лик е филмски

Знаеш колку се мислам да го почнам Соулс жанрот ептен , но ме плаши тоа што читам дека биле ептен тешки
Брилијантна идеја! Се радувам за тебе, душо темна :love:

Само пред да кликнеш "New Game", земи ги моиве 2 центи...
- Направи си едно селфи, чисто за сеќавања, никогаш веќе нема да си истиот :rolleyes:

Mafia 1 & 2
Max Payne 1 & 2
Hitman сите делови
Scarface

најзабавни и најопуштени

Western
Gun

Тркање

Multiplayer PC
Dota и Counter Strike

Multiplayer consoles
Street Fighter
Tekken
Mortal Kombat
PES
Играш стратегии ?
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 479175
Друже на овие новиве ФЦ (фифа) како се собираат ачивменти ?
Со освојување на рандом лиги и првенства ?

И со carrier mode и со online.
Ова ваљда е нешто ново што го има само на ФЦ. На последната Фифа 23 немаше вакви работи како ачивменти. А последен пат на Фифа ги имаше на 08 ама тоа беа од играта, не од Стим.

Ова ваљда е нешто ново што го има само на ФЦ. На последната Фифа 23 немаше вакви работи како ачивменти. А последен пат на Фифа ги имаше на 08 ама тоа беа од играта, не од Стим.
Јеби га направиа за деца да се радуваат.

Back
На врв Bottom