Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Mene uste dupeto Simon mi ostana. Vo vtora faza me brisi ko mrsul.
Probuvav strateski da go tepam, so odbrani spelovi i kombinacii, ali imas 0 progres se dodeka ne naucis pаrry da mu pravis, sto e dosta tesko vo vtora faza.
Mi go ubiva timot na prv udar, a 90+ mi se site.

Me fakase teska agresija, a samo sto si kupiv dobar monitor...
I da sprecam sozdavanje na kolateralni steti, resiv da iskuliram i da se prefrlam privremeno na druga igra :icon_mrgr:
One hit build со Маел направи и решено. Ја појдов до Симон еднаш пробав и оставив за други пат. Има видеа на јутуб за брзо решавање ама не е предизвик.

One hit build со Маел направи и решено. Ја појдов до Симон еднаш пробав и оставив за други пат. Има видеа на јутуб за брзо решавање ама не е предизвик.
Auu toa mi e definitvno posledna opcija.

Posle takov cheese na krajot ne dobivam nikakva satisfakcija. Isto kako da ne sum go pronasol i pobedil bosov :rolleyes:

Ke moram da mu gi ucam dvizenjata i da pravam taktiki i ponatamu.

A definitivno deluva potezok od 80 % od bosovite na Fromsoftware.
Nemas lucky roll ili dodge vo posleden moment pa da se spasis od napadite, ednostavno moras da mu gi naucis paternite i da mu nanesuvas counter steta sto e mozno pocesto.

20260525011243_1.jpg

Konecno!
A be 100 majki negovi... Prikrajot pocna duri da mi vlece stari i zakopani traumi od Raime.

Morav stratesko prelociranje na poeni i luminas da pravam. A isto taka i kombinacii od karakteri, koj da bidi vo prv a koj vo vtor tim. Prvicno mislev ne igra tolku uloga, ali posle tolku peglanje sfativ deka moram.
Vo vtora faza se otkazav od blokiranja. Usovrsiv dodge i samo so edna kombinacija koja ne uspeav da ja sovladam uspevase da me udri

A sfativ i deka moram Maelle vo vtor tim :rolleyes:
........

Mega igriste! Koja samo muzika, efekti, animacii... A pa prikaznata peak.
Ke fali definitivno.

Последно уредено:
Mega igriste! Koja samo muzika, efekti, animacii... A pa prikaznata peak.
Ke fali definitivno.
Би ја ставил топ 3 или 5?

Деновиве ја завршувам SAROS.
Добро си вози.

Играме доста и Overcooked 2 деновиве. Односно, I get yelled at, додека она игра Overcooked 2 со мене.

Кога ќе се вратам дома следната недела имам план новата Forza 6. Изгледа супер возикање низ Јапан.

Последно уредено:
  • Љубов
Reactions: wot
Ti ja imas vo top 3? :)
Ако под 1 освен Elden влезе и цел универзум на Мијазаки тогаш можеби да. Не може игри како ДС3 кои ги преигрував по повеќе пати и ми се тетовирани на срцето да не ги изнаредам како први 3, 5, 10. Ако го тргнеме Бладборн и остали од трката, тогаш може да збориме. Некои игри ептен носталгично би се бореле за тие места како не знам рецимо Халф Лајф, но во последните години од новите само BG3 и Claire ми направиле чувство дека припаѓаат на листата. Додека од друга страна, игри како God of War некако ми бледеат и паѓаат од таквите листи поради... ваљда линеарност. Како тебе, топ 5 дефинитивно.

Ако под 1 освен Elden влезе и цел универзум на Мијазаки тогаш можеби да. Не може игри како ДС3 кои ги преигрував по повеќе пати и ми се тетовирани на срцето да не ги изнаредам како први 3, 5, 10. Ако го тргнеме Бладборн и остали од трката, тогаш може да збориме. Некои игри ептен носталгично би се бореле за тие места како не знам рецимо Халф Лајф, но во последните години од новите само BG3 и Claire ми направиле чувство дека припаѓаат на листата. Додека од друга страна, игри како God of War некако ми бледеат и паѓаат од таквите листи поради... ваљда линеарност. Како тебе, топ 5 дефинитивно.
Isto.
I jas ne mozam da gi delam FS igrite vaka na rank pozicii.
Valjda bi rekol pod br.1 FS kako celina :cool: , pa 2. The Witcher 3 itn.

A koga veke ja spomna Elden Ring...
Eve eden hot take, taka mrsnicok...
-TW3 > ER ako veke moram da gi cepkam na lista do 10 :rolleyes:

Nashe chedo e ER i ja sakame, no dodeka taa mi e igra od tipot "Pls look at me, I am trying hard to be something", DS3 mi e- "I don't care what you think, I know what I am".

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ја почнав Диабло 3 на сонка да ја играм.
Ни сонито, ни телевизорот,ни играта, ни акаунтот не се мои.

20260529193203_1.jpg

Lords of the Fallen 2023- 2.0, or whatever...
(Vtor playthrough)

Citam dosta ja falat. Drasticno podobrena od versijata sto bese na release.

Да каже некој нешто за Metro трилогијата и за Mafia трилогијата? Сакам да ги земам не сим играл ниту една од овие. На времето цепав Scarface ми беше одлична.

Не си играл Мафија? Една од најдобрите игрици меѓу првите OpenWorld, ја играв уште на мојот прв компјутер Pentium III.
Кецот е многу добра, двојката исто не е лоша, ама пократка со мисии и има nvidia psychics, тројката ја немам играно.
Слична на двојката Мафија се и Godfather.

Иначе, Scarface исто добра игрица.

Не си играл Мафија? Една од најдобрите игрици меѓу првите OpenWorld, ја играв уште на мојот прв компјутер Pentium III.
Кецот е многу добра, двојката исто не е лоша, ама пократка со мисии и има nvidia psychics, тројката ја немам играно.
Слична на двојката Мафија се и Godfather.

Иначе, Scarface исто добра игрица.
World of warcraft...

Back
На врв Bottom