UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    207
  • Гласањето е завршено на .
Артета има повеќе транзициско оружје на клупа, отколку во прв состав. А во вакви околности тоа може да биде клучно во второ.

Wtf? Uste malce Saka da ja mestese moze i ke mu dozvolese da izvede

Многу лошо издание на ПСЖ.

Делуваат како крајно неискусен тим, се испосраа од еден примен гол на почетокот.

Мастерклас на Артета, едно од најдобрите перформанси во прво полувреме во финале.

Мислам ќе паднат во второ И нема да можат да издржат цела утакмица, ама секоја чест за ова до сега :cuc:

Ова да свири полувреме и да не им даде да изведат корнер беше многу добра одлука. Ебате досадните, при секој прекин се местат, се месаат изведувачите.

Искрено како неутрал гледач, фудбалов прво полувреме ужас .. како некоја пријателска утакмица, еден случаен гол и толку.

Игра брз топка Арсенал се неверојатно добри. Квича, Дембеле дуплирани, Дуе отсечен.

Сака максимално одговорен. Прво одлично затвора и прати на противничка половина кога ПСЖ почнува со напад. Не дозволи ни една комбинација да им успее во обид да го изиграат блокот нс Арсенал, ни едно преклопување на таа страна.

Секогаш до Москера, кој исто изигра добро, само еднаш успеа Мендеш да направи нешто. Друго се затворија со Сака.

Ова да свири полувреме и да не им даде да изведат корнер беше многу добра одлука. Ебате досадните, при секој прекин се местат, се месаат изведувачите.
Иам гу 2-X сингл.
:cool:

Плус на друго лишче 2:2 тачан.

Искрено како неутрал гледач, фудбалов прво полувреме ужас .. како некоја пријателска утакмица, еден случаен гол и толку.
Do terminot e naredno ocekuvam u 13:45 da ja stavat ebate gluperdite. Nikakvo custvo na finale nema vo 18 ja stavile. Teski nesrekji se.

Mn mizeren terminov inace, zaso e vaka od 6 od sea pa nataka?
UEFA shifted the Champions League final to an earlier 5:00 p.m. BST (12:00 p.m. ET) slot to improve logistics for traveling fans, make the event more family-friendly, and open up a more accessible broadcasting window for global viewers, particularly in Asia.

Back
На врв Bottom