UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    207
  • Гласањето е завршено на .
Него, какви се шансите дека некој вечер у 20:45 ќе пише "Aeee kako be ovie od 18 saat, sea sednav doma, cel den sum nadvor, si kupiv pivo, si kupiv gricki, koga gleam ovie zavrshile???"

Него, какви се шансите дека некој вечер у 20:45 ќе пише "Aeee kako be ovie od 18 saat, sea sednav doma, cel den sum nadvor, si kupiv pivo, si kupiv gricki, koga gleam ovie zavrshile???"
Ja ke bev toa... :D
Автоматски споено мислење:

Si gi pocituvaat racete igracive na Arsenal... oroto uste im vlijae :icon_lol:

Interesno sudenje vo prvite 20 minuti, saka od raka na raka si ja podavase

Овој со македонското знамето ганерот да не е?

Се исплатела посетата во Израел

Interesno sudenje vo prvite 20 minuti, saka od raka na raka si ja podavase

Најмногу буреци јадеше за како тоа на Невес не било рака против Баерн.

Како тогаш е ова на Сака - игра со рака???
Топката идеше накај гол или како?

Најмногу буреци јадеше за како тоа на Невес не било рака против Баерн.

Како тогаш е ова на Сака - игра со рака???
Топката идеше накај гол или како?
Ne e ist primerot ama ok, baska rekov togas deka ve odra sudijata za crveniot na mendes, dosta bese toa, osteteni bea baern sekako. Da imav neso pro psg i anti baern ke glumev ludilo i tuka, baska i po mecot vi potvrdija deka toa ne e penal.

Мртвило од финале. ПСЖ игра со мозочен, Арсенал сите пред гол.

Мене ова на чиста игра со рака ми изгледа. Оштетен е ПСЖ.

Игра брз топка Арсенал се неверојатно добри. Квича, Дембеле дуплирани, Дуе отсечен. Буквално цела ударна линија им е отсечена. Фали класичен напаѓач на ПСЖ да им одземе моќ во дефанзивната линија на Аесенал. Арсенал типично Арсеналовски, гол по случајност и со многу среќа.
Второ ќе ја врти ПСЖ, ќе ја приближи средната линија до гол Енрике и ќе се отвора простор за шут од 16-метри. Јес да е ризик од контри ама ова е единствен начин за победа на вакви ултрадефанзивни екипи.

Back
На врв Bottom