- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 41.782
- Поени од реакции
- 124.962
Нема врска хејтот, Шаи си е талентиран играч и дефинитивно еден од најдобрите во лигата, али и он, а и цела екипа на ОКС сами си го создадоа наративот на флопери и читери. Мене ко фан на Лејкерс, кога веќе испаднаа они, апсолутно небитно ми е кој ќе освои кога и Бостон е во аут (нив ги мразам многу), ама колку и да сакам да се поставам ко неутралец не можам да ја гледам онаа лакрдија на терен, флопање, судење во нивна полза, а од друга страна на нив им дозволуваат силеџиска кошарка. Ете тхе Х погоре постирал видео од Коби и Мело, патем и мене истото ми излезе вчера на инстаграм, е тоа е права војна, ги пушташ двете страни да играат машка кошарка и уживаш во гледањето. Вака, со едносмерно судење се навлекува само хејт према ОКС и ништо повеќе.
Петтата утакмица иако ја добија лесно ОКС пак имаше глупости, оди Вемби на пролаз, му ја избиваат, мава топката од ногата на тој од ОКС и судииве судат топка за ОКС. Ај тоа на страна, ама не им дозволија челенџ да бараат и после тоа техничка изеде тренерот на Спарс ако не се лажам. Мислам, во ред е, има милион начини да се гура некоја екипа или играч, не мора вака очигледно и срамно да биде тоа.
Капа доле за Спарси што ја однесоа серијата во 7 утакмици, ќе биде пеколно тешко да добијат ама нека има борба.
Петтата утакмица иако ја добија лесно ОКС пак имаше глупости, оди Вемби на пролаз, му ја избиваат, мава топката од ногата на тој од ОКС и судииве судат топка за ОКС. Ај тоа на страна, ама не им дозволија челенџ да бараат и после тоа техничка изеде тренерот на Спарс ако не се лажам. Мислам, во ред е, има милион начини да се гура некоја екипа или играч, не мора вака очигледно и срамно да биде тоа.
Капа доле за Спарси што ја однесоа серијата во 7 утакмици, ќе биде пеколно тешко да добијат ама нека има борба.