- Член од
- 9 декември 2010
- Мислења
- 713
- Поени од реакции
- 420
Ама едно е да се за аутсајдерот, а друго е фаворитот да биде одвратна екипа. Еве земи ги пример Торонто, освоија пред колку беше 6-7 сезони, не гледам некој да ги мразеше, Бостон исто (иако Лејкерс и Бостон стандардно се најхејтани екипи) и да не набројувам даље. Исто еве ГСВ ќе ги земам за пример, најдобри беа, никогаш ги немам мразено, уживав во нивната кошарка кога и да ги гледав.
Не знам како да ти кажам ама мене ко неутралец оваа Оклахома ми копа очи, не сакам ваков тип на кошарка и глуматање.
Голден Стејт беа 2 години по ред (3 у последните 4 години) и 5 НБА финале против Репторс кои беа аутсајдери се сложувам дека не беа омразени пошо ги мразеа Голден Стејт, беа one and done екипа, Каваи замина во Клиперс овие не се ни спомнуваа како контендери '20,
Лејкерси се под дифолт најомразена франшиза како Бостон (Лејкерси имаат одвратни фанови барем од она што сум видел твитер, редит и онлај форуми кај што сум член), околу Бостон па кога Тејтум ја сјеба тетивата славеа насекаде, Голден Стејт можеби тебе не ти бил омраџен али им замеруваа за нелегалните блокови, потпишувањето на Дурант и Богут кој го повреди Ленард.
Сеа твое право е кој ќе мразиш ти како фан на некоја франшиза и од кои причини би го правел тоа, еве за мене ќе кажам ги мразам сите 29 али секогаш сум реален ако нешто било против или во корист у некој или тимот за кој навивам.
Гледај па после пишувај.
Генерално омразата кон Оклахома е генерирана преку фарминг акаунти преку (твитер, тикток, јутуб) па оној клипот што беше поставен у цилиндарот што му влезе Фокс за 10 минути генерираше 50к лајка и преку 300к гледаност си најдоа "нишка" и сеа генерираат пари додека не се појави некоја друга франшиза/играч.
Некој што не гледал доаѓа тука и ти поставува клипови извадени од контекст и ој ти докажи му дека не е во право.
Последно уредено: