NBA 2025/26

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    40
@The xx @Vanlok и останатите кои ме спомнавте на темава, за жал со Кливленд серијата ништо немам гледано но исклучително мило ми е на душата кога ќе видам по некој рилз од тие што ги пратам по социјални мрежи и забележам дека ова водство го имаме... душата цути.

Одиме во финале, конечно, заслужено можам да речам иако не е екипата по мој мерак ама сепак со овој состав заслужено и се вади максимумот од истиот.

физикалната одбрана од Дорт врз Дончич
Каква црна „физичка одбрана“, Дорт игра прљаво. Не е тоа „физичка одбрана“ туку ПРЉАВА ИГРА.

контактот на Дорт и Џорџ се гледа дека е нсрушување на местото за доскок од страна на Дорт ти си го постирал како неспортски фаул, она видеоно што беше постирано од Шеј "флопви" каде што патем кажав дека е нарушување на местото за доскок у 70% од ситуациите, ако ова е неспортски од Дорт како она би било "флопови" од Шеј?
Не знам што „филосфираш“, ама Дорт е големо говедо и знае како со таа маса да се намести, да удри, да повреди човек.

Какво „место за доскок“ бре, не гледаш дека го БУТКА ВО ОБРАТНА НАСОКА?
Коленото му го свитка кај што не треба да се витка. Аман како да зборуваме за различни работи а не за видео со Џорџ. Вакви потези има десетици, случајност? Дај бре не ме јeби искочи од denial, нема попрљаво копиле од Дорт. Искрено јас би го банирал од лига, или би му кажал уште една ваква ситуација и леташ од лига дечко па иди назад во гето тепај се и изигравај силеџија.

Не знам зошто глумиш лудило, исти вакви срања имаш на видеата и на куп други видеа, со куп други играчи, со Кајри, со Дурант, со Вембанјана, итн. Па не може бре случајно да биде хх пати срање правење. Дури и како навивач на ОКЦ не ми е јасно како можеш да се правиш слеп на оволку видеа каде копилето прави тешки срања.

1779707523121.png

Па, да гледавте немаше волку да хејтате.
Никој не ве хејта, ама не сте веќе симпатични аутсајдери. Плус нагазивте на фаулирање, флопинг и бејтинг... Не е тоа хејт, туку реалност. Порано ни одблиску не ви поминуваа толку срања, ниту правевте толку срања. Сега сте шампиони, и ќе одбраните титула со флопинг и бејтинг и прљава игра. Никој не сака такви срања. Не е тоа „хејт“, реално претерувате со флопинг и бејтинг и прљава игра.

Сакам да слушнам коментар околу судењето денеска од стручњаците. Ова денес беше криминално

Buddy it doesn't fit the narrative.

Каква црна „физичка одбрана“, Дорт игра прљаво. Не е тоа „физичка одбрана“ туку ПРЉАВА ИГРА.

Не знам што „филосфираш“, ама Дорт е големо говедо и знае како со таа маса да се намести, да удри, да повреди човек.

Какво „место за доскок“ бре, не гледаш дека го БУТКА ВО ОБРАТНА НАСОКА?
Коленото му го свитка кај што не треба да се витка. Аман како да зборуваме за различни работи а не за видео со Џорџ. Вакви потези има десетици, случајност? Дај бре не ме јeби искочи од denial, нема попрљаво копиле од Дорт. Искрено јас би го банирал од лига, или би му кажал уште една ваква ситуација и леташ од лига дечко па иди назад во гето тепај се и изигравај силеџија.

Не знам зошто глумиш лудило, исти вакви срања имаш на видеата и на куп други видеа, со куп други играчи, со Кајри, со Дурант, со Вембанјана, итн. Па не може бре случајно да биде хх пати срање правење. Дури и како навивач на ОКЦ не ми е јасно како можеш да се правиш слеп на оволку видеа каде копилето прави тешки срања.

Никој не ве хејта, ама не сте веќе симпатични аутсајдери. Плус нагазивте на фаулирање, флопинг и бејтинг... Не е тоа хејт, туку реалност. Порано ни одблиску не ви поминуваа толку срања, ниту правевте толку срања. Сега сте шампиони, и ќе одбраните титула со флопинг и бејтинг и прљава игра. Никој не сака такви срања. Не е тоа „хејт“, реално претерувате со флопинг и бејтинг и прљава игра.

Calm down u dont need to yell to prove a point.
Сеа пошо знаеме дека не гледаш НБА се гледа дека не ги знаеш ниту правилата (во случајов фаулите што се судат) тоа те прави твитер бот и хејтер како повеќето овде. Кај го гледаш ти тоа дека Дорт го бутка у спротивна насока? Џорџ осигурува дефанзивен скок и при доскокот Дорт му е у landing space обичен фаул.

Физикална одбрана пред се.

Флопаат сите у сите 30 тима, сите играат физикална одбрана (кој колку може), соте прават неспортски фаули, у секоја утакмица има судиски грешки, ова е реалност али на вас тука само Оклахома ако/кога тоа го прави е реалност, у третава у 3 четвртина за 4 минути ги ставија во бонус е сеа Оклахома да добиеше таква свирка сите овде ќе постававте клипови од фаулите али пошо не е Оклахома на никого не му смета, тоа ти се вика хејт.

Back
На врв Bottom