citiraj barem toa sto sum pogodil ne vakvi trac muabetiДа не замисле човек дааа...
Sekako Eze ne beshe dovolen faktor kako i da ja vrtis moze bolje ke im legnese na Tot.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
citiraj barem toa sto sum pogodil ne vakvi trac muabetiДа не замисле човек дааа...
Среќа за тебе, ние навивачите на Арсенал имаме попаметна работа, а тоа е да си прославиме ПЛ титула, отколку да земеме да те цитираме какви се не глупости изпиша последнава година-две шо и донев со братот ратм/радлер можат да ти позавидат.citiraj barem toa sto sum pogodil ne vakvi trac muabeti
Sekako Eze ne beshe dovolen faktor kako i da ja vrtis moze bolje ke im legnese na Tot.

1. Јбг не бегам од тоа, секој по заслугаСреќа за тебе, ние навивачите на Арсенал имаме попаметна работа, а тоа е да си прославиме ПЛ титула, отколку да земеме да те цитираме какви се не глупости изпиша последнава година-две шо и донев со братот ратм/радлер можат да ти позавидат.
Иначе, радлерот жив е или изврши самоубиство? Кој и да е случајот, останува потсмев/banter бр.1 на кајгана фудбал подфорум .
Може некој нареден ден у таа РИП темата да му посветам еден пост, не дека заслужил.
Сликава нека стои и тука, за сите вас и секако посебен mention за братот @mkgunner
Прегледај го приврзокот 478505

Индијци и нигеријци го тролаат и се расправа ?РАТМ ебе мајки на твитер...
Индијци и нигеријци го тролаат и се расправа ?
Секоја чест за агенотот, првин да го излажеш островот дека овој е добар играч, па да го излажеш Тухел дека е подобар од другите англиски крила и на крај да ја излажеш Барса да фукне 80мил за овој.ПЛ фанс, ајде една кратка експертиза, што играч е Ентони Гордон?![]()