Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Zosto ne e moe i ne e moja familija.
Абе и ова држи вода.. ама врати се што ксжа Акесо!
Ако била чиста душа, макар и со едно дете.. можеби вредело!

А што кур ако нема деца, ама има 40год и километражата и е превртена како на Опел Астра 1.7ТД!

Zosto ne e moe i ne e moja familija.
Ок, значи она не била достојна како човек за да биде со тебе во врска. Ама и ти не си бил достоен како човек за да бидеш со неа во врска. Ама, многу пофер од твоја страна е што го кажуваш ова, отколку што таа тоа што ти го правела зад грб.

Така што, проблемот е решен. Другаров во случајов ти направил услуга. Ама не ти е другар, да знаеш.

Абе и ова држи вода.. ама врати се што ксжа Акесо!
Ако била чиста душа, макар и со едно дете.. можеби вредело!

А што кур ако нема деца, ама има 40год и километражата и е превртена како на Опел Астра 1.7ТД!
So se spiri be ti za opelite :D

Последно уредено:
Ок, значи она не била достојна како човек за да биде со тебе во врска. Ама и ти не си бил достоен како човек за да бидеш со неа во врска. Ама, многу пофер од твоја страна е што го кажуваш ова, отколку што таа тоа што ти го правела зад грб.

Така што, проблемот е решен. Другаров во случајов ти направил услуга. Ама не ти е другар, да знаеш.
Se soglasuvam.
Od start i kazav deka sum i drugar i fuck buddy, nisto povekje posto nemozam radi toa sto uste ne e razvedena i so dete, ne radi drugo. Znaci ona od start go znaese ova i odgovorot i beshe deka ke mi go smenila mislenjeto i na kraj ke napravila da bidam so nea bez razlika ja sto mislam, ke mi pokazela kolku vredi. I rekov da ne si pravi filmovi zosto nema da mi go smeni mislenjeto tuku da se koristime eden drug posto sme i dvajcata sam i da ni bide ubavo a vo megju vreme po celi denovi bev so nea na telefon, tekst, na rabota, po doma..
U megju vreme i ovoj "drugarov" ja osetil deka e radodajka i loso sto go zborel za mene e ustvari toa sto ona go znaese od start deka ja nemoam da bidam vo vrska so nea zosot ima dete i neresheni odnosi. taka da samiot si e kriv sto e glup i zmija.

So se fati be ti za opelite :D
Од искуство :rolleyes:
али стварно надежен мотор ;)
Еднаш само е дихтунгот и главата сменета, и еднаш турбото репарирано ;)

Нека проба некој таква цуца на 40 да репарира ;)

Se soglasuvam.
Od start i kazav deka sum i drugar i fuck buddy, nisto povekje posto nemozam radi toa sto uste ne e razvedena i so dete, ne radi drugo. Znaci ona od start go znaese ova i odgovorot i beshe deka ke mi go smenila mislenjeto i na kraj ke napravila da bidam so nea bez razlika ja sto mislam, ke mi pokazela kolku vredi. I rekov da ne si pravi filmovi zosto nema da mi go smeni mislenjeto tuku da se koristime eden drug posto sme i dvajcata sam i da ni bide ubavo a vo megju vreme po celi denovi bev so nea na telefon, tekst, na rabota, po doma..
U megju vreme i ovoj "drugarov" ja osetil deka e radodajka i loso sto go zborel za mene e ustvari toa sto ona go znaese od start deka ja nemoam da bidam vo vrska so nea zosot ima dete i neresheni odnosi. taka da samiot si e kriv sto e glup i zmija.
Ок, ама ако сте биле friends with benefits, па и немаш некое право да и се лутиш заради тоа што си одела со други (не дека поддржувам јас вакви работи, ама не сте биле во сериозна врска).

Значи сѐ се сведува на тоа дека другарот најголем проблем ти направил.

Од искуство :rolleyes:
али стварно надежен мотор ;)
Еднаш само е дихтунгот и главата сменета, и еднаш турбото репарирано ;)

Нека проба некој таква цуца на 40 да репарира ;)
Pa ne zemaj amortizirana, dotrosena so milion kilometri, drnkana, taksi vozena. Polovna e, otvori si gi ocite oti ke ti gi otvorat.
Patem ima i garazirani, zacuvani samo poretki se.
I ne, ne zboram za koli ;)

Pa ne zemaj amortizirana, dotrosena so milion kilometri, drnkana, taksi vozena. Polovna e, otvori si gi ocite oti ke ti gi otvorat.
Patem ima i garazirani, zacuvani samo poretki se.
I ne, ne zboram za koli ;)
Затоа од плац не се зима ;)

п.с. и ја не зборам за коли :cool:

Ок, ама ако сте биле friends with benefits, па и немаш некое право да и се лутиш заради тоа што си одела со други (не дека поддржувам јас вакви работи, ама не сте биле во сериозна врска).

Значи сѐ се сведува на тоа дека другарот најголем проблем ти направил.
I dvajcata, ona forsirase vrska i kako ke mi go smeni mislenjeto i kako ja sum edini izbor za nea.

Samo od baba vozena :D
Bilo kako bilo, od kajgana placot kola ne se zema ;)
Па не гледаш ли дека се е *FACELIFT *UNIQAT *Edinstvena vo MK *Kako od salon *FULL FULL Oprema *Донесена од SE со возење *Prva boja *Prv gazda od salon ...
*Realni kilometri

Човек ако не се разбира.. :toe:

Па не гледаш ли дека се е *FACELIFT *UNIQAT *Edinstvena vo MK *Kako od salon *FULL FULL Oprema *Донесена од SE со возење *Prva boja *Prv gazda od salon ...
*Realni kilometri

Човек ако не се разбира.. :toe:
So elektrika na pezo, ne znaes koja sijalica i check engine error ke ti se pojavi pri sekoe viduvanje

Se soglasuvam.

Ама драма квин си и ти, ок си и кажал дека си и само другар и фак бади што сега те интересира со кого се клеца ? Да не сакаш ексклузивно право само ти да ја работиш додека не ја гледаш сериозно. Нормално ќе си бара и други опции каде што ќе добие повеќе, qr може секаде

So elektrika na pezo, ne znaes koja sijalica i check engine error ke ti se pojavi pri sekoe viduvanje
Jas za Ford da ne pocnuvam. Edinstvenata kola koja na vecer misli kako da ti go ebi denot utre :( .
Pobrzo so mentalka ke se razberis i ke mu go najdis krajot otkolku so Ford :toe:

Back
На врв Bottom