Decki ke bidam iskren ja samo i cekav prilika da se iskubam od situacijata zosto kolku i da mi se sviga, tugjo dete nemozam da prifatam da gledam.
Devojkava ima borderline personality ili kako i da se vika i taka pocna celava shema, sto ja kako drugar i kolega pocnavme mnogu da zboruvame otkako raskina so prethoden decko i beshe ekstremno tazna i depro i ima tendencija da se samo povreduva koga ke vleze vo tie mracni, dlaboki misli. Taka pocna se, imav iskrena namera da i pomognam da se osekja podobro ama ne znam kako pocnavme da se ebeme i pokraj se toa mi beshe ok, sakam da bidam so nejze i da i pruzam podrska, ne citav nisto za borderline iako ima dijagnoza i istorija i si rekov, ke ja sudam i ke i dadam sansa kakva e so mene, i ete kakva izleze na kraj.
Kako i da e, se spasiv od neprijatna situacija pred i ja da se zatreskam zosto devojkata iako e mami4ka, epten e ebazovna i seksot beshe top ama sekako ne vredi, toa e samo eden del od golema sozluvalka sto nikad nema da se slozi.
Malce mi e krivo i se osekjam tazen zosto liglevo sto mi se praveshe dobar kolega i me vikashe brat, idel i pozadi moj grb i zborel kako sum ja fuck boy sto samo saka da ja ebe i iskoristi za sega da gi gledam kaj gi pravi istite raboti sto gi rpaveshe skrisno so mene vo kancelarija a ja znam zosto e taka i deka se ebat.
Kako i da e, i toa go reshiv na kulturen nacin, gi nacekav i dvajcata vo kujna i im rekov da ne mi se obrakjaat voopsto ako nemaat pricina osven profesionalno i da ne me probuvaat da me provociraat za da ne placat posle. Kulturno i maski ke si go nosam tovarot i momentot sto gi gledam sega so takva smug faca ko demek me poebale, zaebale, vidi go glup ama i toa ke projde.