- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 6.512
- Поени од реакции
- 15.237
Добро сега да бидеме реални... ни ја не сум Арон Ерхарт, ни ти Џорџ Клуни, па да прерипуваме "обожавателки"Kako toa ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро сега да бидеме реални... ни ја не сум Арон Ерхарт, ни ти Џорџ Клуни, па да прерипуваме "обожавателки"Kako toa ?![]()
Znaci da povtorime, mal mi e, incel sum, zena nemam videno ne pak klecnato, voski imam, po tavani spijam i taka .Па така, не сте имале некогаш жена во животот?
Владе, дали ти си хомосексуалец душе? Ништо против немам, ќе те дружам и таков.

По две години се бришат поените, уживајBaska od ednas do dva pati mi rekoja peder ne se stanva![]()

Епа можеш да го користиш она “втор си ми”.Znaci da povtorime, mal mi e, incel sum, zena nemam videno ne pak klecnato, voski imam, po tavani spijam i taka .
Baska od ednas do dva pati mi rekoja peder ne se stanva![]()

А ако некоја остави маж за тебе?Што би рекле кај нас на истокот: од оставена жена и наапана пиперка, бегај подалеко.
А ако некоја остави маж за тебе?
Јас друже јако би се замислил во таква ситуација.А ако некоја остави маж за тебе?

Вау, топ колиштеЈа не би имал ништо против ова да ми се деси

И ќе го викаат коњО после на битолскиЈас друже јако би се замислил во таква ситуација.
Очигледно гледа поголем коњ у тебе
Не е на арно.

Go ostaj nego, ke te ostaj i tebeА ако некоја остави маж за тебе?

Story of my life

Не може да се генерализира, шансите статистички се негде 2:1 дека е така.....тоа се солидни бројќи у полза на твојата теза ама пак, еден од три брака вакви би продолжиле.Go ostaj nego, ke te ostaj i tebe![]()
Soznam so da ti recam, probajНе може да се генерализира, шансите статистички се негде 2:1 дека е така.....тоа се солидни бројќи у полза на твојата теза ама пак, еден од три брака вакви би продолжиле.

Komarec mozi nejki, ama edno spajderce topol dom si napravi vo megjuvreme. Koristi situacija vaka ranliv i emotivno nestabilen@мкд владе не паѓај на провокации
Знам и ти си Опел-аш, па уште и со Корса..
Комарец нејќе у тие.. не па некој со фармерка до под колена и сако
Еве ја ти верувам![]()