Lidl маркети и во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за отварање на Lidl маркети во Македонија?

• Вкупно гласачи
    304
Стфарно еј.
Ја неможу да сфату што опсесија ке беше толко да пратиш отфарање на некој си супермаркет. Хоби еј. Па рекламни материјали, флаери, попусти, касиерке, рафтови, споредба на цене од Кам у Веро или било куде. А фтора оспсесија телевизиски студија, споредбу на Мтв и на Арену спорт.Ја стфарно неможу да сфату што му се дешава у туј марсофску главу.
Јас ја варев темава додека @MARCELLO си ја фураше.. како што Зурла си ја фура Рамна земја!
Океј, ќе улегнеш, ќе се насмееш, ќе искоментираш чат-пат, А-у.
Демократија јебига..

Ама кога други озбилни марсовци упаднаа со стручни анализи и второто доаѓање на месијата.. пардон мочаниот супер-маркет.
Е тогаш ми скурчи.

Ќе одат во друга држава.
СИгурно :pos:
Автоматски споено мислење:

Зошто?!?
Најголемио бренд на маркет ќе ни УЛЕГНЕ а ти неќеш да бидеш дел од тој историски тим.
Разочарал си ме.
Убав ден уше едншка.
Значи ништо не го сфати, он нема да се вработи бо Лидл затоа што веќе работи.
Каде се видело макркетинг менаџер да работи во маркет со сиротиња за 26к денари ?
Он си работи во некоја канцеларија под клима или пак работи од дома, модерно кажано .......како се викаше го заборав терминот .
Автоматски споено мислење:

Стфарно еј.
Ја неможу да сфату што опсесија ке беше толко да пратиш отфарање на некој си супермаркет. Хоби еј. Па рекламни материјали, флаери, попусти, касиерке, рафтови, споредба на цене од Кам у Веро или било куде. А фтора оспсесија телевизиски студија, споредбу на Мтв и на Арену спорт.Ја стфарно неможу да сфату што му се дешава у туј марсофску главу.
Да бидеме искрени за ова и јас сум заинтересиран да го продискутираме од естетски аспект .

И кога после поминати 3 години кога ќе се отвори конечно во Бт? Ме нервираат тоа рушевините, ѓубрињата, дупките и прашината од местата каде ќе ги отваараа којзнае од кога.

На прво отварање кога ќе пуштат на промоција пилешко месо за 1 евро македонските режисери ќе имаат можност да го снимат првиот македонски акционен филм без платени глумци :pos:

На прво отварање кога ќе пуштат на промоција пилешко месо за 1 евро македонските режисери ќе имаат можност да го снимат првиот македонски акционен филм без платени глумци :pos:
Првиот зомби-акционен филм ;)

И кога после поминати 3 години кога ќе се отвори конечно во Бт? Ме нервираат тоа рушевините, ѓубрињата, дупките и прашината од местата каде ќе ги отваараа којзнае од кога.
Ете земи подготви се од сега за да снимаш.

Вака слично се грабаа за крстот на водици во Делчево :pos:

Последно уредено:
Во Карфур вака се буткаа пензионери за тоалетната хартија :pos: :

Значи Лидл више диверзија им направил на Кам и Стокомак! Им ги украл касиерите што за иста плата ќе треба да куцаат еден производ за една секунда у Бугарија :cautious:

Ова веќе трилер станува... возбудливо дури :rolleyes:
Па у Кам куцаат два производа во секунда, се осеќам како на тие видеата кога ги бркам производите, а уште кеса не сум отворил :D

Ронка кога ќе искочи печеницата на флаер во Лидл.

Prepare Lets Go GIF by Ponke

Втората половина од емисијата е за Лидл.
Затоа ке се неколку левела над сите

Циркузот започна и сега бесплатно од страна можеме да си гледаме сеир :pos:

Back
На врв Bottom