СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Па дури и Хол.

Чалаба, Хендерсон, Бурн и Куансах ги собрал. :pos:
Автоматски споено мислење:

Тони комар викнат затоа. Осеќам ќе тропнат англичаните и ќе маваат со дрва и камења по Тухел.
Дали и групи ќе пројдат.

Dali ovaa godina ke ima nekoe spisanie za svetskovo koe ke se prodava vo Makedonija? Znam mi teknuva porano imase specijalno izdanie posveteno na SP i EP i gi imam doma od 2002 do 2014, posle toa zaminav vo Germanija i od 2016 do 2024 gi imam izdanijata na kicker, no ovaa godina ne sretnav nisto ni po trafiki ni po marketi a bogami ni na internet nema nikakva informacija.
Obicno vakvite spisanija izleguvaa kraj na Maj.

Dali ovaa godina ke ima nekoe spisanie za svetskovo koe ke se prodava vo Makedonija? Znam mi teknuva porano imase specijalno izdanie posveteno na SP i EP i gi imam doma od 2002 do 2014, posle toa zaminav vo Germanija i od 2016 do 2024 gi imam izdanijata na kicker, no ovaa godina ne sretnav nisto ni po trafiki ni po marketi a bogami ni na internet nema nikakva informacija.
Она ко додаток со Нова Македонија што излегуваше?
Не пратам многу низ трафики, може е и поминато.

Не сум видел ништо такво за годинава. Само пред некој ден видов објава од издавачка куќа „Чудна шума“, дека подготвуваат книга: Големата книга за светските првенства во фудбал:

1779430836551.png

Речиси вековната историја на светските првенства крие многу тајни. Дали Бенито Мусолини навистина им се заканувал со смрт на италијанските играчи ако го изгубат првенството? Како бразилскиот тимски психолог ги опишал легендарните Пеле и Гаринча? Зошто Марадона не бил повикан за Светското првенство во 1978 година? Што навистина кажал Матераци за да го испровоцира Зидан да добие црвен картон во 2006 година? И зошто Меси, најдобриот играч за 2014 година, не можел да спие со месеци?
Во оваа книга се собрани повеќе од 420 фасцинантни приказни од сите 22 светски првенства, придружени со живописни илустрации.
Најважните нешта што се случиле на теренот и надвор од него – настани и вести, шпекулации и сплетки, митови и легенди.

Jordan Henderson, Ivan Toney, Dan Burn, Quinsah, Djed Spence, Koobe Maino, Anthony Gordon.

Се има откажано Тухел од репрезентацијата.

Jordan Henderson, Ivan Toney, Dan Burn, Quinsah, Djed Spence, Koobe Maino, Anthony Gordon.

Се има откажано Тухел од репрезентацијата.
Дадади си го и Чолаба. :D
Инаку Трент оставен за Спенс, овој им прави саботажа за траумите што медиумите му правеа.

Шо знам Мегвајер поише работа ќе им заврши мислам од Конза Куанза Монза...

Шо знам Мегвајер поише работа ќе им заврши мислам од Конза Куанза Монза...
Нека си го, нека си одмори, у годинки е ќе ни го треба за у Јунајтед.

Последно кога се маваше тука на форумов со дрва и камења по еден менаџер поради изборот на играчи станаа шампиони , just sayin ;)

Тие списанија воглавно излегуваа со дневните весници. Со оглед на тоа што весниците отидоа капут, тешко дека нешто вакво би имало.
Можеби во Нова Македонија, ама не сум сретнал. Имаа бесплатни албуми со викенд изданието минатата недела.

Стандард на англичаните селекторот ќе им биде крив, а не целата медиумска токсична јавност. :icon_lol:
Рака на срце, сега конечно имаат селектор што ем знае фудбал ем има победнички менталитет, па можно е и конечно да направат нешто.

Back
На врв Bottom