dantemkd
demon hunter
Чалаба, Хендерсон, Бурн и Куансах ги собрал.Па дури и Хол.

Автоматски споено мислење:
Дали и групи ќе пројдат.Тони комар викнат затоа. Осеќам ќе тропнат англичаните и ќе маваат со дрва и камења по Тухел.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чалаба, Хендерсон, Бурн и Куансах ги собрал.Па дури и Хол.

Дали и групи ќе пројдат.Тони комар викнат затоа. Осеќам ќе тропнат англичаните и ќе маваат со дрва и камења по Тухел.
Она ко додаток со Нова Македонија што излегуваше?Dali ovaa godina ke ima nekoe spisanie za svetskovo koe ke se prodava vo Makedonija? Znam mi teknuva porano imase specijalno izdanie posveteno na SP i EP i gi imam doma od 2002 do 2014, posle toa zaminav vo Germanija i od 2016 do 2024 gi imam izdanijata na kicker, no ovaa godina ne sretnav nisto ni po trafiki ni po marketi a bogami ni na internet nema nikakva informacija.
Obicno vakvite spisanija izleguvaa kraj na Maj.
Не сум видел ништо такво за годинава. Само пред некој ден видов објава од издавачка куќа „Чудна шума“, дека подготвуваат книга: Големата книга за светските првенства во фудбал:Dali ovaa godina ke ima nekoe spisanie za svetskovo koe ke se prodava vo Makedonija? Znam mi teknuva porano imase specijalno izdanie posveteno na SP i EP i gi imam doma od 2002 do 2014, posle toa zaminav vo Germanija i od 2016 do 2024 gi imam izdanijata na kicker, no ovaa godina ne sretnav nisto ni po trafiki ni po marketi a bogami ni na internet nema nikakva informacija.

Речиси вековната историја на светските првенства крие многу тајни. Дали Бенито Мусолини навистина им се заканувал со смрт на италијанските играчи ако го изгубат првенството? Како бразилскиот тимски психолог ги опишал легендарните Пеле и Гаринча? Зошто Марадона не бил повикан за Светското првенство во 1978 година? Што навистина кажал Матераци за да го испровоцира Зидан да добие црвен картон во 2006 година? И зошто Меси, најдобриот играч за 2014 година, не можел да спие со месеци?
Во оваа книга се собрани повеќе од 420 фасцинантни приказни од сите 22 светски првенства, придружени со живописни илустрации.
Најважните нешта што се случиле на теренот и надвор од него – настани и вести, шпекулации и сплетки, митови и легенди.
Дадади си го и Чолаба.Jordan Henderson, Ivan Toney, Dan Burn, Quinsah, Djed Spence, Koobe Maino, Anthony Gordon.
Се има откажано Тухел од репрезентацијата.
Нека си го, нека си одмори, у годинки е ќе ни го треба за у Јунајтед.Шо знам Мегвајер поише работа ќе им заврши мислам од Конза Куанза Монза...
Тие списанија воглавно излегуваа со дневните весници. Со оглед на тоа што весниците отидоа капут, тешко дека нешто вакво би имало.Dali ovaa godina ke ima nekoe spisanie za svetskovo koe ke se prodava vo Makedonija? Znam mi teknuva porano imase specijalno izdanie posveteno na SP i EP i gi imam doma od 2002 do 2014, posle toa zaminav vo Germanija i od 2016 do 2024 gi imam izdanijata na kicker, no ovaa godina ne sretnav nisto ni po trafiki ni po marketi a bogami ni na internet nema nikakva informacija.
Пичку матер.што ем знае фудбал ем има победнички менталитет,
Пичку матер.
Сеоски ЏонтраПичку матер.

Боље мајка да ми опцуеше.Сеоски Џонтра![]()