Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има некои фејсбук групи за мењање дупликати?
Ниеден шипер од тоа шведските, швајцариите не ти се падна ?Какви играчи ми паднаа во првово пакетче, поквалитетни ќе најдеш на турнирот Тихо Миравци
Репрезентативци на Ирак, Иран, Саудиска Арабија, Бахреин, Тунис и Куракао![]()

Бујрум код за дигиталниот. Јас нема да ги користам.
Прегледај го приврзокот 477810
Автоматски споено мислење:
И две прашања од моја страна. Во кои Кока Кола шишиња паѓаат сличињата за албумот и дајте апликација за евидентирање на дупликати и напредок, да не прам рачни списоци.
Јас оваа ја симнав сабајлево:Бујрум код за дигиталниот. Јас нема да ги користам.
Прегледај го приврзокот 477810
Автоматски споено мислење:
И две прашања од моја страна. Во кои Кока Кола шишиња паѓаат сличињата за албумот и дајте апликација за евидентирање на дупликати и напредок, да не прам рачни списоци.

А вие мислевте нормални се тие што навиваат за Арсенал...Не е до Нова Македонија. До панини е проблемот, панини го има измислено тоа да има внатре захевтано сликички, истото го имав и јас вчера коа ги вадев тие шест сликички. Е сеа ти што си немал живци додека си го праел тоа, друг проблем е

Не бе кај реков дека немам живци, само не очекував волку комплициран процес да е, не знам дали е во сите албуми на Панини вака и во тие што се на слободна продажба (мислев само кај тие од весникот е), порано пред 20 години не беше вака. Да немав живци немаше ни да се нафатам ова да го правам, ќе си ги исечев, па немаше таа да ја залепам што е оштетена. Ова ти е доказ дека имам живциНе е до Нова Македонија. До панини е проблемот, панини го има измислено тоа да има внатре захевтано сликички, истото го имав и јас вчера коа ги вадев тие шест сликички. Е сеа ти што си немал живци додека си го праел тоа, друг проблем е![]()

По тоа што си му ебал мајката при вадење заклучив за живцитеНе бе кај реков дека немам живци, само не очекував волку комплициран процес да е, не знам дали е во сите албуми на Панини вака и во тие што се на слободна продажба (мислев само кај тие од весникот е), порано пред 20 години не беше вака. Да немав живци немаше ни да се нафатам ова да го правам, ќе си ги исечев, па немаше таа да ја залепам што е оштетена. Ова ти е доказ дека имам живци![]()
Еј ова не се мои зборови, ама ако дојде до нив поради најдолната слика бидејќи никнејмот ти е Види Фотос, ќе го сфатам за критика дека толку лошо сум ги исекол што се дошло до заклучок дека сум му ебал мајката на албумот и сум ги изгубил живците.По тоа што си му ебал мајката при вадење заклучив за живците![]()
Јбг, не сум најпрецизен вадач на захефтани албуми и сечач на сликички.Јас комотно си ги скинав како да кинам лист од тетратка. Здрави прави си останаа. Не знам шо си се мачел толку, ваљда вишок време во сабота?Овие од Нова Македонија/Панини колку непромислен потег направиле со тоа хефталиците и албумот, работа за пола ден ми отворија. Генијалциве решиле да даваат 6 сликички со албумот кој следуваше со секој купен весник на Нова Македонија, но тоа сакале да го направат на начин да се заштитат од евентуална препродажба, кражба или што ти знам, па ги захефтале заедно со албумов како на првава слика:
Прегледај го приврзокот 477850Прегледај го приврзокот 477851
Па ги отхефтав на средина и вадев страна по страна за да дојдам до скриеното богатство (ако ги потегнев ќе се оштетеа сликичките)
Прегледај го приврзокот 477852
На крај откако се извадија сите страници дојдовме до скриеното богатство:
Прегледај го приврзокот 477853Прегледај го приврзокот 477854
Скриеното богатсво:
Прегледај го приврзокот 477855
Не е најчист save, но тоа што е хартија од страна е само отпозади делот, сликичките од напред беа добри
Прегледај го приврзокот 477856
После ги враќав страна по страна сите, го склопив пак албумот и ги залепив овие 6 остатоци од сликички. Зошто да си имам 5 секунди работа, кога можам 2 часа да се занимавам со нешто.А вие мислевте нормални се тие што навиваат за Арсенал...
Инаку не сум задоволен од дизајнот и квалитетот на сликичките. Ме потсеќаат на ЕУРО 2020 кога играа и нашите и беа исто со ваква тиркизно зелено-плава позадина. Друго ај 26 им е логото такво ок, ама не мораше и името на државата да со истиот тој фонт да му ебам матер. Многу шаренила е цело. Плус играчите со потсечени рамења, како скулптури.Тоа е, може и лошо проценив ситуација, ми изгледаше дека ќе ги масакрирам ако само ги скинамЈас комотно си ги скинав како да кинам лист од тетратка. Здрави прави си останаа. Не знам шо си се мачел толку, ваљда вишок време во сабота?Инаку не сум задоволен од дизајнот и квалитетот на сликичките. Ме потсеќаат на ЕУРО 2020 кога играа и нашите и беа исто со ваква тиркизно зелено-плава позадина. Друго ај 26 им е логото такво ок, ама не мораше и името на државата да со истиот тој фонт да му ебам матер. Многу шаренила е цело. Плус играчите со потсечени рамења, како скулптури.
Иначе ме интересира, кај сите ни се истите 6 почетни сликички или во секој албум се различни 6? (Хименез, Боно, Тимбер...)Стандард се исти во секој албум тие.Тоа е, може и лошо проценив ситуација, ми изгледаше дека ќе ги масакрирам ако само ги скинамИначе ме интересира, кај сите ни се истите 6 почетни сликички или во секој албум се различни 6? (Хименез, Боно, Тимбер...)