Најевтин супермаркет

• Креатор на темата Креатор на темата mkdpp
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја чест како е среден Шпар за разлика од она што беше вива фреш
Претпоставувам во лиценцата што ја земале веројатно барале да има некој стандарди како и што да биде напраено во просторот.

Денес бев во кит-го по ново шпар, али "old habits die hard", на рафт цена 139 и си викам топ земав 4 на каса идам ми ги куца по 195...и ги оставив на каса си излегов...ебате "шпанските" финти, за несреќа у маало освен кам и стокомак тој е поголем маркет и неам избор инаку никад не би влегол.

не се секирај за секоја роба има купец
Точно е дека има но процентот на таквите е за неколку пати помал од оние што пазаруваат во Стокомак и КАМ.Следните месеци ќе покажат на дело колку промет ќе имаат во однос на другите.

Мислат дека со вакво луксузно издание и избор на роба чии цени се повисоки од другите маркети ќе ја потиснат конкуренцијата? :pos:
Секако се поевтини од Веро и Рамстор, крај на краиштата и Рептил е поскап од нив

Мислат дека со вакво луксузно издание и избор на роба чии цени се повисоки од другите маркети ќе ја потиснат конкуренцијата? :pos:
Јас долго време пазарев во фреш и тие отсекогаш имале 5-10% пониски цени и подобри акции со ист широк избор како веро и слично(особено облеката)

Back
На врв Bottom