Harald
Brat mu Halfdan
pomina li 50%+ danok na prihodi?Ме дерат со давачки секој месец и се не им стига
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pomina li 50%+ danok na prihodi?Ме дерат со давачки секој месец и се не им стига
off.net.mk

Браво за хрватинква искрено. Некоја од НМК нема шанси вака да би постапила. Побрзо би ебела со него среде чаршија.
Хрватинка тепа "мигрант"
Сѐ појче се искрено. Многу мажи заминуваат во странство, културата, традицијата и историјата се избришани (не се бришат, избришани се) па така северџанките се ебаат со други мажи од други раси затоа што тука веќе мажите од другите раси се покажаа како појаки и посилни спрема северџаните. Не дека то било така, но дојде до то.Има одредени Македонки кои се дно реално.
Секако имаме и извонредни морални жени не треба да генерализираме.
Кај мене на работа, колешка Македонка каурка е во брак, од канцеларија и на работа сите ја знаат дека на големо се швалерисува исклучиво со повеќе рамковни.
Дури беше безобразна на телефон вклучуваше на камера рамковни поединечно и зборуваа за нејзина облека. На 9 Април Велики Четврток и јадење ми згадија јас ќе постам, кога видов суратот на тој рамковниот.
Потоа средив кај шефовите, раководителот и генералниот и веќе тоа не го прави во канцеларија туку излегува надвор во ходник и на степеници да зборува со рамковните.
Уште па ќе ми местеше нејзина сестра, а и шефовите и многу други луѓе низ град ги знаат дека и двете исклучиво одат со рамковни во швалерација. И мајка им била таква, тоа им е генот.
Malce si greska tuka, mislam ima sekakvi primeri ama barem vo Germanija makedonkite se dosta potradicionalni, ima da 10-15% isklucok so sekogas ke padnat vo oci poso se vo vrska/brak so nekoj netipicen za nasa kultura kako crnec, arap, azijat ili slicno no golem del od nasite se vo brak/vrska so nasi ili nekoj od nasite ex yu prostori najcesto srbija i hrvatska.Сѐ појче се искрено. Многу мажи заминуваат во странство, културата, традицијата и историјата се избришани (не се бришат, избришани се) па така северџанките се ебаат со други мажи од други раси затоа што тука веќе мажите од другите раси се покажаа како појаки и посилни спрема северџаните. Не дека то било така, но дојде до то.
Имаш одредени раси, заедници во Германија кои жените не ги оставаат да се дупат со сите, пример албанците, турците, сиријците, ираците, либанците, и не знам други дали пропушта. Секако има шо се рокаат, но не на ниво на Германија, Романија, Италија, НМК, Болгарија, Украина.
Мислев на северџанките дома не во странство. За во Германија е така, не негирам. Нашите се држат до себе, истото е и во Австралија.Malce si greska tuka, mislam ima sekakvi primeri ama barem vo Germanija makedonkite se dosta potradicionalni, ima da 10-15% isklucok so sekogas ke padnat vo oci poso se vo vrska/brak so nekoj netipicen za nasa kultura kako crnec, arap, azijat ili slicno no golem del od nasite se vo brak/vrska so nasi ili nekoj od nasite ex yu prostori najcesto srbija i hrvatska.
Ziveev 4 godini vo studentski vo Germanija i sum videl sito i reseto, pa ke ti kazam za turcinkite ne si vo pravo, najgolemite drolji vo germanija se turcinkite od vtora treta generacija, a tie sto najcesto doagjaa na erasmus na godina dena od turcija se pravea parce so site nacii i veri.
Za albankite si vo pravo golem del drzat do sebe, tuka isto i hrvaticite ke gi smestam, a najmnogu se mesaa srbinkite, od lugje i parovi sto gi zapoznav po Germanija mnogu mal del od srbinkite bea so srbin...