Смешно е што почнаа Crimson Desert да ја ставаат пред TW3
Све треба да се апси!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Clair Obscure дури мене ме навлече да ја претерам. Дај и шанса. Вреди.Divinity original sin и Clair Obscure Expedition 33 ги почнав, ниедна не ме повлече.
Ги фалат многу али на прв впечаток ништо посебно.
Јас сум прикрај во приказната.Clair Obscure дури мене ме навлече да ја претерам. Дај и шанса. Вреди.

Све треба да се апси!
Е тука веќе не се враќаме назад75 евра за игра, ова станува прескап спорт

100 евра само за Мијазаки би дал.Е тука веќе не се враќаме назад
Многу брзо ќе ја пукнат и таа бариера на 100-че. Најверојатно со GTA 6.
... Би ја платиле?
- Дефинитивно не 100 на рилис. По било која цена не на рилис.
Јас и онака не се хајпам на GTA да бидам искрен. А и за игри како Crimson Desert на пр. кои не знаат зошто всушност постојат -не би платил.
Читам луѓево коментираат - „Па нема приказна, крадеш овци и береш цвеќиња, кул е, не ти треба приказна„.
Е па топ, супер, гуд фор ј'ал али премалку е за мене да ви ги дадам тие 70е. Не ја ругам, изгледа феноменално, но треба повеќе да ме убеди за да ја купам на рилис. А ќе ја играм дефинитивно понатаму.
Не знам зошто би скокнал директно на неа, а игри како RDR2 ме чекаат во Библиотека непробани.
Ок, офтопик апла заскитав. Да, цените...
Ќе плаќаме по дифолт 70-80 отсега дури и за не толку релевантни игри.

Новава Хироус е 25 евра и тоа со 25 % попуст исто за Early Access.![]()
Е ова го играм на рилис.
Една од малкуте игри за кои не постоеше дилемата „сега или после„.
Само имам замерка за цената се разбира. 30 еврина за Early Access игра која не е готова, а не ветуваат и деќа ќе биди готова што е разочарување...
Али не можев да играм ништо друго знаеќи што се ми пружи кецот.
Да видиме до кога забавна е ама за жал фали добра фудбалска игра. Старите ПЕС од 6 натака беа врв, секоја партија различна. Конами уништија одлична игра 
Mene uste dupeto Simon mi ostana. Vo vtora faza me brisi ko mrsul.Клер Обскур ја завршив али и потоа има уште за играње