Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
daj im 10/20 godini koga kje snema istocni migranti (ukrainci etc). Bas me zanima kako kje vozat so pola dete po familija.
Полска стана трилион долар економија без ниту еден муслиман донесен.

За 10, 20, 200 години не знам што ќе биде. Сега, во дсегашниве неколку децении е така.

Ова е баш ко што треба:
свирање курцу

Последно уредено:
Најпосле се познати условите за влегуење на Северџиста во ЕУропска!
Првиот е сите да имаат бугаристански пасош,
Вториот е овој,

Сега е јасно зошто Црпе со неговите делеше бесплатни лубриканти!

Па со среќа Северџанки!

Тоа што е „цензура“ во Турција, во ЕУ e „заштита на малолетници“

Анкара и Канбера воведоа слични забрани за пристап до социјалните платформи. Медиумите ја критикуваат едната како „авторитарен надзор“, а ја фалат другата како „заштита на младите“. ЕУ има уште поелегантна цензура – ги замолкнува критичарите без да апси луѓе. Во трите случаи слободата на изразување е задушена. Анкара, за разлика од Брисел го признава тоа.

Моменталната насловна на Билд ја опишува Германија (и Западна Европа) моментално најпрецизно што може. Горе лево АфД води во сите можни анкети, десно и долу и причините зошто - одбиен азилант убил дете (секој втор ден е со слична вест), Стивен јадниот им рекол на комшиите цигани дека е забрането да прават скара и завршил со бесплатни естетски корекции.

17699.png

Моменталната насловна на Билд ја опишува Германија (и Западна Европа) моментално најпрецизно што може. Горе лево АфД води во сите можни анкети, десно и долу и причините зошто - одбиен азилант убил дете (секој втор ден е со слична вест), Стивен јадниот им рекол на комшиите цигани дека е забрането да прават скара и завршил со бесплатни естетски корекции.

Прегледај го приврзокот 476990
Trazili ste, gledajte :cool:

Rusija je zatvorila naftovod. Njemačka je ostala bez nafte i bez opcija. Šta čeka njemačke rafinerije? Rusija je odlučila da od 1. maja zaustavi tranzit kazahstanske nafte u Njemačku putem naftovoda "Družba". Sada evropski susjed mora pronaći nove načine za nabavku sirovina. Zašto se Moskva tako oštro odnosila prema Berlinu, pročitajte u ovom članku. Otrežnjujući hladan tuš S dolaskom maja, tranzitne isporuke sirove nafte iz Kazahstana za njemačke potrebe će prestati. Ruski zamjenik premijera Aleksandar Novak naglasio je nedostatak političke podrške: niko ne namjerava kršiti interese Astane, ali su se tehnički uslovi transporta promijenili. Sva nafta koju je Njemačka ugovorila bit će preusmjerena negdje drugdje. Vijest se brzo proširila svim evropskim medijima. Dmitrij Peskov i ministar energetike Kazahstana Erlan Akkenženov potvrdili su tu činjenicu. Na pitanje o sudbini njemačkih kupaca, Aleksandar Novak je odgovorio da, budući da se sam Berlin odrekao ruske nafte, to znači da će sve biti u redu bez kazahstanske mješavine. Nakon duboke krize u Saveznoj Republici Njemačkoj, ovo izgleda kao otrežnjujući hladan tuš, prema nekim političkim analitičarima. „Iako postoje alternativne rute dostave preko Kaspijskog i Crnog mora, lokalna infrastruktura u istočnoj Njemačkoj nije spremna za takve promjene“, kaže njemački politikolog Alexander Raar. „Hiljade radnih mjesta, uključujući fabričke radnike i one na aerodromu Berlin Brandenburg, mogle bi biti ugrožene.“

ММУЕ, нели не смеело руска нафта да се користи, морало и Унгарија и Србија од Хрватска да земат ?????

Прегледај го приврзокот 476990
Ова Германијава најдобро е да се самораспушти

Back
На врв Bottom