Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако случајно негде ја видиш “Балкановавилонци” од Старова да ми кажеш.Само таа ми фали од добитниците на Роман на годината.
Ќе го барам од вторник натака. Фала ти, цар си.Јави се во МАНУ од 9 до 2 на 02/3235-400 и барај го Вангел. Кажи му вака и вака ми треба таа книга. Ќе ти каже што-како.
Хахаха, ме изнасмеа. Се надевам дека си ја земал Касиа од Кирил Ангелов, на 266 страница има еден пасус што тебе ептен ќе ти се допаднеКога сме кај попустите, освен стандардно Бегемот кои се шампиони, морам да ги пофалам и Муза - јас не купив ништо зашто скоро се од таму имам, ама повеќето книги им се со 50% попуст. Ги имате одличните романи на Станојоски „Првиот универзитетски ден на мојата ќерка“ и „Гаргара“ за по само 150 денари, и останатите: „Диссомнии“, „Полиглот“ со исто големи попусти. Друга препорака од мене - Зоран Жмириќ, особено со „Хотел Вартбург“, ако не се лажам и тој беше 150 денари или максимум 200. Сега има плус уште еден негов роман преведен кој го зедов но уште не ми е прочитан. Кој не ги прочитал и ги нема овие книги, верувајте дека вредат за сите пари.
Бега од „авторите“, поточно.Ве барав тебе и Јордан, не бевте таму. Беа „авторите“.
![]()

Не знаев дека издал нов роман Кирил, случајно видов вчера. А ова сега баш ме заинтригира, верувам дека знам за кого и за што е.Хахаха, ме изнасмеа. Се надевам дека си ја земал Касиа од Кирил Ангелов, на 266 страница има еден пасус што тебе ептен ќе ти се допадне![]()