Купувам - продавам

Член од
18 август 2007
Мислења
135
Поени од реакции
8
Случајно да не му се наоѓа на некој десен ретровизор за ист таков кадет као на сликата? Никаде неможам да најдам! :S
И дали некој знае каде можам да најдам делчиња за таков кадет? Има некој тука шо растура?

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Случајно да не му се наоѓа на некој десен ретровизор за ист таков кадет као на сликата? Никаде неможам да најдам! :S
И дали некој знае каде можам да најдам делчиња за таков кадет? Има некој тука шо растура?
Во Струга кај Љуши :)

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Имам една ако сакаш да ти ја шитнам за 360 денари цената е фиксна ако ти чини арно?

ало шефе... ти одговорив и на темава, и во ПП ти пратив порака со мој телефон... ако ја имаш стварно рачкава дај да ја земам, ако не да си бркам чаре на друго место... не е во ред да дадеш понуда и после да те барам со интерпол... значи одговори ми со да или не.. имаш-даваш или немаш?

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
ДА ГО ПОВТОРАМ ПРАШАЊЕВО, БИДЕЈКИ ОЧИГЛЕДНО Е ДЕКА ОД ДОТИШНИОТ ШТО ДАДЕ ПОНУДА МИ ИСЧЕЗНА....

купувам рачка за задна левa врата (од надвор) за опел кадет...
понудете по ПП

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Po koja cena se dvizat kaj nas Toyota Yaris 1.0 benzin?

TurboCharger

КарамбатА
Член од
17 јули 2009
Мислења
398
Поени од реакции
14
Се продаваат бандажи PIRELLI од ГОЛФ 1 ГТИ, цена 6000 денари за сите четири заедно со гумите на нив

Член од
18 август 2007
Мислења
135
Поени од реакции
8
Се продаваат бандажи PIRELLI од ГОЛФ 1 ГТИ, цена 6000 денари за сите четири заедно со гумите на нив
Ај стави слики друже, овие шо ги најдов на нет од голф гти ми ги дава дека се челични бандажи :s

Kajgana Shop

На врв Bottom