Купувам - продавам

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
можеби си во право... а може и јас сум во право...:pos2: се е можно

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
абе брат не сери, ја мислам најубао си знам што и како барам...ако имаш добронамерни предлози како Ејсид кажи т.е. пиши, ако не...ШТФУ

Ај уште еднаш

Барам:
Volkswagen Kombe T2 ili T3 (коцката)
Услови:
-наши табли, не мора да е регистрирано
-може и да биде само школка без мотор
-може и од сообраќајка, но да биде во доволна состојба за реставрација
-за да не дојде до забљуда како во случајот со членот над мене, МОЖЕ и да понудите комбе кое е за ревставрирање...

Контакт:
тука преку ПП или на мејл louweed666МАЈМУНЧЕlive.com

Член од
19 август 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
a nekoj prodava motor BMW R65, da pojasnam toa se onie belite motori koi gi vozese policijata t.e milicijata :)

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
абе брат не сери, ја мислам најубао си знам што и како барам...ако имаш добронамерни предлози како Ејсид кажи т.е. пиши, ако не...ШТФУ

Ај уште еднаш

Барам:
Volkswagen Kombe T2 ili T3 (коцката)
Услови:
-наши табли, не мора да е регистрирано
-може и да биде само школка без мотор
-може и од сообраќајка, но да биде во доволна состојба за реставрација
-за да не дојде до забљуда како во случајот со членот над мене, МОЖЕ и да понудите комбе кое е за ревставрирање...

Контакт:
тука преку ПП или на мејл louweed666МАЈМУНЧЕlive.com
слушај ваму “брат“... терминот не сери можеш за дома да си го употребуваш и во запек домашните твои да ги пракаш... а термионот ШТФУ употреби го врз себе кога ке ти дојде инспирација да ќењаш на ваков начин...

кажав свое мислење бидејки те сватив дека сакаш да реставрираш-репарираш транспортер т2 или т3 бидејки цела дискусија претходно беше за реставрација... ок сум згрешил очигледно не сум те сватил добро, а и ти не си баш нај јасен во барањето... ако сум згрешил можеш и по културно да го кажеш тоа а не да се просераваш тука као некоја манга... биди цивилизиран малку...

п.с. за десетина дена ке донесам слики и инфо од транспортерите што ги посочија во тетово дека ги има... па ако се на продажба ке добиеш инфо. тие ке да се за реставрирање според муабетот што беше кажан претходно... ако ти се чека толку ок...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
Prodavam radio kenwood kdc-7521. Postaro modelce no prilicno dobro so mnogu podesuvanja ima promenliva boja na svetloto na displejot ima na kopcinjata zelena i crvena boja. Ima podesuvanja za bass,treble,middle izlezi za pojcalo, priklucok za cd charger koj moze da se kontrolira od radioto. ima flip panel i isto se vadi plockata. Eve slikice(crnata ramka ja nemam okolu cenata moze da se dogovorime

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
baram da kupam gumi r13 165/65(moze i 70)

--- надополнето ---

moze i da dadam 2 14ki za 2 13ki

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Барам да купам количе до 1000 еур, со плин и регистрирано :)

Ако е Буба, може и со плин ако е не-атестиран.

Позз

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Барам да купам количе до 1000 еур, со плин и регистрирано :)

Ако е Буба, може и со плин ако е не-атестиран.

Позз
Форд ескорд има во Битола... како мојот 92-ра, само не караван и 1.4 бензинец. Без плин некои 500-600 евра бараат. Како и да е, вреди да се види. Ако си низ Битола барај ме да ти кажам кај се наоѓа да го видиш.

|Volkswagen|

Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897
Со документи како твојот за 500-600 еур? Се е ОК со него?

|Volkswagen|

Член од
21 јули 2009
Мислења
2.729
Поени од реакции
897

Вакво чудо купувам. Едно. Не знам дали одат во комплет со се лајсна или лајсната се одделува, ама ...ако има некој нека каже!

Kajgana Shop

На врв Bottom