Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека пробаат да направат филм за Нелсон Мандела со Мајкл Кејн во главна улога.Не знам како сум ја пропуштил серијата за кралицата Шарлота Мекленбург Стерлиц.
Свака част Нетфикс.
Прегледај го приврзокот 473414
Прегледај го приврзокот 473415
Не бе Злате, не промашувај јасно поставена поента. Проблемот е во концептот дека било можно тебе како машко да те силуваат (со пенетрација во анус, да бидеме прецизни), и притоа ти тоа да го доживееш како секс со девојката.@Vanlok , во твојот "не-woke" свет, силувања во затвори не постојат? Тоа е само измислица која може да произлезе од женскиот мозок, така?

Ама ти само си ја видел сцената, а си немал поим од контекстот. Он не го доживуваше силувањето како секс со Клер, туку замислуваше дека има секс со неа за ја намали физичката и емоционална траума од тоа што му се случуваше во моментот. Тој и го дозволи тоа, за да ја спаси неа. Ама не си гледал и понатака - траумите по тоа силување беа толкави што тој стана пола-човек, тотално скршен, на раб на самоубиство. За споредба - пред тоа ни сто камшици по грбот не го направија таков. Тоа што ти си мислиш дека така било е зашто така ти одговара тебе за да ја оправдаш тезата, ама далеку е од тоа дека он силувањето го доживувал како секс со Клер.Не бе Злате, не промашувај јасно поставена поента. Проблемот е во концептот дека било можно тебе како машко да те силуваат (со пенетрација во анус, да бидеме прецизни), и притоа ти тоа да го доживееш како секс со девојката.
Ова не е само воук концепт/светоглед, туку и укажува на жена која суштински не ги разбира мажите. Или само свесно од банални причини бутка воук „контроверзни“ концепти (заради подршка од воук естаблишментот, критичари, итн, крајно за заработување повеќе пари), или едноставано затоа што самата е воук култист. Сеедно е што точно, пошто резултатот е истиот.
Мене најчудни ми се консументите, како без бунење го консумираат ова. Еве од сопругата тргнувам прво да не мислите дека само вас овде ве реметам (а ве реметам и вас).![]()
Значи убаво се сеќавам дека ликот не даваше отпор, напротив изгледаше како да... Ужива?Он не го доживуваше силувањето како секс со Клер, туку замислуваше дека има секс со неа за ја намали физичката и емоционална траума од тоа што му се случуваше во моментот.

Па како да дава отпор кога се согласи на тоа само за да биде Клер спасена? Гледаш што зборувам: си гледал, ама не си видел, и зборуваш глупости затоа.Значи убаво се сеќавам дека ликот не даваше отпор, напротив изгледаше како да...
Гледај ја The Madison, батали тоа Netflix-от.Пак тешко се погодуваме со Нетфликс околу сериите. Something very bad is going to happen е минисерија, од 8 епизоди. Имам уште 30тина минути, ама од 4тата епизода и ми е едвај негледлива.
Првите две епизоди беа топ, наговестуваа класичен хорор, третата полу хорор, полу драма, и од 4тата чиста драма со по некој хорор елемент. Некои епизоди ми беа едвај гледливи, премногу досадни дијалози околу едната иста тема. Морале да исполнат квота од 8 епизоди, нешто што можеше да се спакува во нешто подолги 5-6 епизоди. Ист став имав и за Midnight mass со предолгите проповеди за Библијата поставени како дијалози. Ќе заштедиш средства при продукција, а ќе имаш подобар краен резултат.

How to With John Wilson можебиПрепорачајте добра документарна емисија или серија на ХБО
Финалето на првата сезона ми е едно од најдобрите.How to With John Wilson можеби