Купувам - продавам

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
VW Golf IV, Skoda Octavia Tour, Opel Astra Classic, се модели од 1997 година.

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Г серијата е ова...

Постариот модел е Ф..., така да и тие класик што се спаѓаат во Г моделите.
Класик од моделот Ф е Астра Класик 1, не се смета во Г моделите :)

А класик од Г е Класик 2.

Член од
11 јануари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
0
Продавам Lada Niva 1.7
2004 година со 50 илјади поминато.
цена 5000 евра
мозе и замена за Suzuki vitara

Crnko

Излуфтиран, комплетно
Член од
4 јули 2008
Мислења
203
Поени од реакции
5
Купувам возила постари од 1960... Пуштете ПП ако има нешто....

Член од
9 јануари 2009
Мислења
235
Поени од реакции
0
Продавам Generic 125 cc моторот е коска од КАВАДАРЦИ јави се на 075 789-462

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Продавам Kia proceed,2008 год,значи со 3 врати,стара само 4 ипол месеци со поминато 1950 км.Мотор 1.4 109кс 16в,гаражирана, осигурана каско, и нормално регистрирана.
Oprema full: 6 airbag, abs+ebd, avotomatski klima ured so fioka za ladenje, centralno zaklucuvanje, dalecinsko zaklucuvanje so alarm, elektrika na prozori, audio so mp3 so sest zvuznika, usb+aux, audio komandi na volanot, bord kompjuter, servo volan podesiv po visocina i dlabocina, kozen volan i racka od menuvacot, halogenki, potpirac za raka na centralnata konzola so drzac za casi na zadnata klupa, tonirani stakla, drzac za casi na centralnata konzola,visinsko podesuvanje na vozackoto sediste, branici, racki i retrovozori vo boja na karoserijata, metalna dekoracija vo vnatresnosta, aluminiumski bandazi 16''so gumi michelin 205 55 16.kolata ne e grebnata.
Цена по договор

Ако има сериозни купувачи ке оставам и телефон.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.910
Поени од реакции
731
Продавам Kia proceed,2008 год,значи со 3 врати,стара само 4 ипол месеци со поминато 1950 км.Мотор 1.4 109кс 16в,гаражирана, осигурана каско, и нормално регистрирана.
Oprema full: 6 airbag, abs+ebd, avotomatski klima ured so fioka za ladenje, centralno zaklucuvanje, dalecinsko zaklucuvanje so alarm, elektrika na prozori, audio so mp3 so sest zvuznika, usb+aux, audio komandi na volanot, bord kompjuter, servo volan podesiv po visocina i dlabocina, kozen volan i racka od menuvacot, halogenki, potpirac za raka na centralnata konzola so drzac za casi na zadnata klupa, tonirani stakla, drzac za casi na centralnata konzola,visinsko podesuvanje na vozackoto sediste, branici, racki i retrovozori vo boja na karoserijata, metalna dekoracija vo vnatresnosta, aluminiumski bandazi 16''so gumi michelin 205 55 16.kolata ne e grebnata.
Цена по договор

Ако има сериозни купувачи ке оставам и телефон.

Ако не ти пречи да кажеш зашто ја продаваш чисто онака а за заинтересираните може и слики да ставиш.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.804
Поени од реакции
3.921
Пиши и колку си ја земал и зашто ја продаваш? Ма, да по мене треба да си размислиш убаво пошто многу пари ке изгубиш, т.е. за таа цена што ке ја продадеш денес ке ја продадеш и за година ипол до две...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Колата ја продавам затоа што ми требаат пари за купување на плац.Ми излезе добра понуда што несмеам да ја пропуштам.
Колата ме кошта со се каско и регистрација 15 400 евра,колата е буквално како од салон а и ке ја дадам за добра цена.

Kajgana Shop

На врв Bottom