Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 13.380
- Поени од реакции
- 44.025
Па да не го спомнуваме повеќе ако ти смета., што знам...
Таа терористичка група е финансирана од фашистичко-теократска диктатура наречена Иран, која сега овде на форумов ја бранат од злите Евреи. А ти замисли ситуација во која терористичка група ти влегува во државава и на концерт ти убива стотици Македонци, киднапира и силува жени, и кажи ми потоа дали ти би барал од нашата влада да постапува согласно закони и конвенции. Кажи си го тоа на себе си и види како ти звучи во главата.
Хипотетичка ситуација секако, пошто ние со комарци да војуваме моментално ќе изгубиме.
За терминот антисемитизам не знам што се фаќате толку? На темата за антисемитизам многумина се изјаснија дека им е фан-клуб. Овде викаш дека секоја ракета што ќе им падне е благослов, ама не си антисемит. Тоа е како Византиецот да објаснува дека се плескал со некој Хрват, ама ако му кажеш дека е геј да се лути и да објаснува како не бил геј.
Спомнувајте го колку сакате, кога немате друго рационално објаснување на 80 и кусур годишно етничко чистење и одзимање територија на една цела нација. Ај замисли друга хипотетичка ситуација, неколку милиони Македонци истоварени во 1945 год на денешната територија на Македонија, и започнуваат крстоносна војна против народот што живеел тука со векови. Уствари немора да замислуваш, еве имаме сличен пример со увозот на шиПппТаРи шо ни го направија истите структури што ги поддржуваш.
Јас не негирам дека ги мразам баш напротив, муабетот ми беше шо е комично шо си измислиле збор за тоа и го користат за барање правда секаде низ светот. Ароганција до несвест. Еве ние имавме конфликт со шиПпТТаРитЕ и сега да измислуваме термини антимакедони или слично за секој поединец шо зборува јавно против македонскиот народ. Само шо нас никој нема да не ебе 2%, ама евреите се инфрилтрирани секаде, имаат јако лоби и луѓе губат и работни места ако зборуваат или објавуваат јавно против нив. Во Германија се апси ако го користиш слоганот “from the river to the sea”.