Македонски поткасти - кој го следите и кој е најдобар?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дацо белскио уште од мали нозе борец сите игравме фудбал, кошарка како деца него само боречки вештини го интересираа ...многумина велат дека батото имал принципи што е за почит ако е така.
ПС
Го знае ли некој од населба, маало, зграда, Дејан Митревски урко- каков е како човек и би можел ли тој да е таков како што кажува Дацо.

Лелееее :tapp:

Го гледавте ли тоа кога ги здрма земјотресот? Очај е ова, не знам дали воопшто некој го гледа освен хомосексуалците. Гледам и само такви гости вика, од негов сој.

Лелееее :tapp:

Го гледавте ли тоа кога ги здрма земјотресот? Очај е ова, не знам дали воопшто некој го гледа освен хомосексуалците. Гледам и само такви гости вика, од негов сој.

Не планирам ни да гледам
Ми се повраќа од вакви нискобуџетни суштества

Подкастот со Мише од Бејкинг Бред е убедливо најдобар подкаст (во аспект на раскажување животна приказна) кај нас. Многу поучен и го препорачувам на секој. Во животот сите ние мислиме дека сме сами и дека нема веќе надеж, ама светло на крајот на тунелот ќе има секогаш, само трпение, храброст и многу борба треба некогаш да дојдеме до тоа светло, ама ќе го видиме.

Go islusav celo, ako nisto drugo interesno bese da se cue prikaznata :D

Sepak se nadevam nekoj nema da izvlekuva pouka od ova. Bratot niz celiot potkast spominja deka nemal srekja, ama mi se cini deka samo srekja, i toa sto imal podrska od familija, drugarite(Stole pred se) go odrzalo vo zivot. Ne me cudi i so glupostite na kraj, natalna karta i masovnata ekspanzija na biznisot da se vrati pak vo ista kasha.

Во вакви приказни многу работи се преувиличуваат, а некој работи што им биле од корист не се кажуваат.

Go islusav celo, ako nisto drugo interesno bese da se cue prikaznata :D

Sepak se nadevam nekoj nema da izvlekuva pouka od ova. Bratot niz celiot potkast spominja deka nemal srekja, ama mi se cini deka samo srekja, i toa sto imal podrska od familija, drugarite(Stole pred se) go odrzalo vo zivot. Ne me cudi i so glupostite na kraj, natalna karta i masovnata ekspanzija na biznisot da se vrati pak vo ista kasha.
Поука во смисла на тоа дека секогаш ново сонце ќе изгрее наредниот ден, знам животи што прерано завршиле наоѓајќи се во слична навидум безизлезна ситуација, а тоа никогаш не е решение. Иначе да, се слагам и јас не бев воодушевен од муабетите со натални карти и all in плановите за експанзја надвор од границите особено кога немам впечаток дека максимумот со експанзија и квалитет во работа дека е достигнат тука.

И да не заборавиме секако дека пола од причите не се точни или дека се преувеличени/изменети. Ама секако драго ми е што се извадил и што е успешен сега.

Поука во смисла на тоа дека секогаш ново сонце ќе изгрее наредниот ден, знам животи што прерано завршиле наоѓајќи се во слична навидум безизлезна ситуација, а тоа никогаш не е решение. Иначе да, се слагам и јас не бев воодушевен од муабетите со натални карти и all in плановите за експанзја надвор од границите особено кога немам впечаток дека максимумот со експанзија и квалитет во работа дека е достигнат тука.
On realno se nasol u bezizlezna situacija cisto radi svoi postapki. I za povekjeto ko nego nema da izgree sonce za zal, taka da ne bi go zemal ovoj za primer.

IMG_8969.jpeg
Затоа нишо освен Ландов не гледам. Ми искочи видео од детиштево као се фали со глупи муабети.
За корона се собрале, им дошло полиција па уше и пуњачи барале.
Греота. Без телефоните ќе умрат

Мене ми е најомилен BMG Network, затоа што имаше една епизода која што ја видов со Спасе Манев(колекционер на банкноти), и тој собира дури и од најтешки земји, и дури ја има банкнота од Сев. Кореја, ретко кој собира банкноти тука, и овој мислам дека е единствен што собира и уште 25 банкноти му фалат...

Добар поткаст имаше Лазаров. Животна приказна на млад брачен пар што не можеле да имаат деца па како со инвитро успеале и потоа едно од децата му откриваат рак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom