Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Ти барем запознаваш разведени со 3 годишни деца, јас запознавам разведени со деца средношклци и рани факуктетлии.
Со некое од децата сигурно се имаме видено на журки за викенд . :pos:

И да кога ја спомна малешевијата, запознав една доста помлада од мене и испадна дека е би.
Моментално си фатила девојка . :pos:

Ептен малер си значи.

Ти барем запознаваш разведени со 3 годишни деца, јас запознавам разведени со деца средношклци и рани факуктетлии.
Со некое од децата сигурно се имаме видено на журки за викенд . :pos:

И да кога ја спомна малешевијата, запознав една доста помлада од мене и испадна дека е би.
Моментално си фатила девојка . :pos:

Многу луд профил на женски запознавам јас, особено во последната година. Ако земам да пишам дешавки ќе изгледа како текнувало пост во ДК, луѓето ќе мислат оти лажам а уствари се е вистина. :pos:

Многу луд профил на женски запознавам јас, особено во последната година. Ако земам да пишам дешавки ќе изгледа како текнувало пост во ДК, луѓето ќе мислат оти лажам а уствари се е вистина. :pos:
Ке пукнам од радозналост...ај отвори тема дешавките на Дел Бој, барем да се расположиме сите.
:aplauz:

Sta zracis, to i privlacis.
Sta sve ti privlacis, nek je bog stobom :cautious:

Абе види Герамнија и се е можно а и све е достапно.
У цел свет викаат дека 35-40 + разведени одвај чекаат да најдат маж без деца и фамилија , овде кај нас уште чекаат принцови со бели мерцедеси на 40 год и со 17-20 год дете со нејзе.

Ми глуми некоја Левијатан женска енергија а не знае дека си има работа со братучедот му на Бехемот..

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Im Jacks Ye era
Im so gifted at finding what I dont like the most
Baby, I got a plan

IMG_1212.jpeg

"Svud je kuća gde je žena vruća" - Milan Kurčina

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom