Zemaj edna od onie kravarkine!Најарно јас да си одам у Малешевијата у некое селце да си најдам некоја мирна сељанка.![]()
Samo pazi da ne te nachoftaat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zemaj edna od onie kravarkine!Најарно јас да си одам у Малешевијата у некое селце да си најдам некоја мирна сељанка.![]()
Дете, па ти на тешки маки си бил. Душичка.Буквално и потврдува оти плавото е ладна вода, она пак питува.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Глуп пример земав али поентата е таа.
Пред 2 недели излегувам со една на прв дејт, и си правиме муабет со кој дружиш тука пријатели ово оно, и покажувам слики и ми вика ее со овој имав меч на тиндер.
Претходно пак со друга 2 месеци се гледавме, за на крај да ми каже супер ми е со тебе ама јас не ти кажав оти сакав да те запознаам прво, ама јас сум разведена и имам 3 годишно дете.Арно барем секс падна тука претходно не беше за џабе губење време.
Најарно јас да си одам у Малешевијата у некое селце да си најдам некоја мирна сељанка.![]()
Дете, па ти на тешки маки си бил. Душичка.

Dosega dvajca pogresno te sfativme okolu dvete petki na racinjata , barem javno si kazavmeОк, ми текна. Ама очигледно вие погрешно сте си ги интерпретирале двете петки.![]()

Ne me sfati bas, taka mi lici mene

Dosega dvajca pogresno te sfativme okolu dvete petki na racinjata , barem javno si kazavme
Realno site maski bez isklucok taka sfatija![]()
Автоматски споено мислење:
Ne me sfati bas, taka mi lici mene
Ajde razmozgaj uste malce, pa ako ima potreba ke ti doobjasnam so sakase avtorot da kazi![]()
Ne rekov tolku vo ekstremi da odisТе разбрав бе Владенко, сакаш да ја женам локалната радодајка на која сите се учеле.
Њет.

И мене курвите вакаси правиме муабет со кој се дружиш тука и покажувам слики и ми вика ее со овој имав меч на тиндер.![]()
Zemaj edna od onie kravarkine!
Samo pazi da ne te nachoftaat

abe takvo divo da go natrtish na masa pa ednas udri po gazlaci ,dva pati pikni i da vreska pa ce vidish za shto gi biva. Samo mi e strav dali @Del Boy ce izdrzhi! nekako malodushen mi deluvaИ мене курвите вака
Во нив лежи само добар секс со плукање, не се за сопруги
Ок си е ДелБој. И јас че ја кренев на клоци да ми речеше, со другар ти се мечнавме. Тешка курветина. Се надевам првиот дејт ќе и биди и последен. За курвите само така. Доволно нормализиравме се. Курва си е курва. Сеедно дал машка ил женска.

Шо е најјако не ја кренав на клоци, седев до крај како џентелмен.
Кај женската имаше red flags уште пред да излеземе, али како и секојпат толерирав и дадов шанса. Нормално дека беше прв и последен дејт, после тоа ја откачив културно.
Те лажат тие чувеците.Сакаат и ти да се заебиш!Бракот ти е пред и потоа.*пост на струмички*
Арно ми викаа чувеците женуви се Делбоје на 27-28, јас не, живот ќе карам уште. Ој жени се саа на 34, сите љути чушки останаа на мене.![]()
Ти барем запознаваш разведени со 3 годишни деца, јас запознавам разведени со деца средношклци и рани факуктетлии.Буквално и потврдува оти плавото е ладна вода, она пак питува.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Глуп пример земав али поентата е таа.
Пред 2 недели излегувам со една на прв дејт, и си правиме муабет со кој дружиш тука пријатели ово оно, и покажувам слики и ми вика ее со овој имав меч на тиндер.
Претходно пак со друга 2 месеци се гледавме, за на крај да ми каже супер ми е со тебе ама јас не ти кажав оти сакав да те запознаам прво, ама јас сум разведена и имам 3 годишно дете.Арно барем секс падна тука претходно не беше за џабе губење време.
Најарно јас да си одам у Малешевијата у некое селце да си најдам некоја мирна сељанка.![]()