Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Мосад :cenzura:
Тешко е за верување дека направиле пропуст, кога буквално газат во секој сегмент и се преспремни
Нее Мосад иначе се најјаки секоја дупка ја знаат само ете ова баш дома им лизнало :masa:

Сојузникот на кој секогаш можете да сметате дека ќе ви помогне.................
Хмммм...уште не можете да им простите на Русите/советите, кои ве ослободија и од Турците и од фашизмот...

Хмммм...уште не можете да им простите на Русите/советите, кои ве ослободија и од Турците и од фашизмот...
Лижат кај стигнат исто како албанците.

На крчките им рокнале некоја густо населена населба во Тел Авив, потврдено 8 мртви и 30тина исчезнати. Почнаа веќе да цикат по медиуми.

Сега америте ќе испукат се шо имат на бродовите и ќе прогласат победа и смена на режим, и најверојатно ќе почнат преговори со новите муџи, и пак така во круг најверојатно. Должноста на Трамп спрема Израел исполнета.

Во меѓувреме овие пиздетини ќе повикуват на прекин на огнот, и нови дипломатски преговори. Нема да ме изненади и од трите страни да е договорено.

Палестинци со камион рокнале израелски војници.

IMG_2231.jpeg

Наводно израелската амбасада во Абу Даби, незнам колку е точна оваа информација. Некои пишат дека е брод на пристаниште.

IMG_2232.jpeg

Последно уредено:
Аиииии борба било ова против Иранскиот шеријат. Каква бедотија.

Ај нема врска. Затоа во Европа ги накотија атеистите од Пакистан и Бангладеш .

Моментлано ги напаѓаат западните граници на Иран, со цел џганот кој обработуваше на Сирија и поранешниот Исис да се инфилтрира преку границата со Ирак. Ваљда овие се од добрите вахабисти.

На крчките им рокнале некоја густо населена населба во Тел Авив, потврдено 8 мртви и 30тина исчезнати. Почнаа веќе да цикат по медиуми.

Сега америте ќе испукат се шо имат на бродовите и ќе прогласат победа и смена на режим, и најверојатно ќе почнат преговори со новите муџи, и пак така во круг најверојатно. Должноста на Трамп спрема Израел исполнета.

Во меѓувреме овие пиздетини ќе повикуват на прекин на огнот, и нови дипломатски преговори. Нема да ме изненади и од трите страни да е договорено.

Прегледај го приврзокот 471049

Наводно израелската амбасада во Абу Даби, незнам колку е точна оваа информација. Некои пишат дека е брод на пристаниште.

Прегледај го приврзокот 471051
Брод е

Ама не се Евреите во нивната држава. Таа држава Израел постои од 1948 година, а претходно тоа беше Палестина. Тие таму доаѓаат како колонизатори и тоа не се споредува со ништо друго.

Викаш дека ја добиле куќата после нас. Кој им ја даде, Британија? Па ако јас и ти се караме за твојата куќа и доаѓа некој трет од Америка и ми ја даде мене, тоа ја прави куќата моја? Се разбира дека не.

Отоманската Империја беше окупаторска империја. Тоа што некои поединци станале везири или паши не ја прави таа империја нивна куќа.

Не можеш да бидеш за Гоце Делчев дома, а за колонизатори и империјалисти надвор. Или си за правото на народот да си ја чува куќата, или си за тоа некој од страна да ни кажува чија е земјата. :D
Таа држава била Палестина зошто Отоманите рекле дека е Палестина. Ние сме живееле во иста империја со сите нив. Цели пет века. За нас и Евреите важеле едни закони, додека пак за Албанците и Палестинците други. Во истата таа империја.

По логиката дека Британците им дале држава на Евреите, нам ни ја дале Србите ли? И баш така, не може да си за Гоце Делчев и за тие против кои Гоце Делчев се борел. Палестинците биле владејачка класа во Отоманската империја против која Делчев се борел.

Последно уредено:
А која е причината што Мосад знае каде точно во кој бункер се наоѓаше Ајатолахот на 2500 км од нив, знаат каде се наоѓаат сите ирански генерали и министри. Ама не знаат дека некој терористи кој се на 5км од нив планираат терористички напад?
Ајатолахот не бил во бункер. Дома бил.
Автоматски споено мислење:

По логиката дека Британците им дале држава на Евреите, нам ни ја дале Србите ли? И баш така, не може да си за Гоце Делчев и за тие против кои Гоце Делчев се борел.
Сега сам себе се вреѓаш - и тоа за еврејски атер:
- ти (ако си Македонец) претците тебе ти се овде со векови и векови наназад (не од 6-ти век, туку од многу преходно, затоа што ние генетски сме делумно Словени а делумно староседелци)
- Ашкеназите, огромното мнозинство од новите Евреи, они не се Семити и во Палестина се 100% колонизатори и 0% повратници

Прегледај го приврзокот 471049

Прегледај го приврзокот 471051
Крчките?:confused:

Во јуни прошлата година за време на војната Ајатолахот беше во бункер, Израел тогаш знаеа кај се наоѓа, ама не го убија пошто Трамп им забрани. Поентата сепак ми останува иста, како може Израел да знаат за сите каде се наоѓаат, ама не беа способни да дознаат дека терористи на 5км од нив со месеци го планираа нападот на 7-ми октомври.

Во јуни прошлата година за време на војната Ајатолахот беше во бункер, Израел тогаш знаеа кај се наоѓа, ама не го убија пошто Трамп им забрани. Поентата сепак ми останува иста, како може Израел да знаат за сите каде се наоѓаат, ама не беа способни да дознаат дека терористи на 5км од нив со месеци го планираа нападот на 7-ми октомври.
Чекај сега евреите го владеат Трамп или обратно?

Автоматски споено мислење:

Сега сам себе се вреѓаш - и тоа за еврејски атер:
- ти (ако си Македонец) претците тебе ти се овде со векови и векови наназад (не од 6-ти век, туку од многу преходно, затоа што ние генетски сме делумно Словени а делумно староседелци)
- Ашкеназите, огромното мнозинство од новите Евреи, они не се Семити и во Палестина се 100% колонизатори и 0% повратници
А кај отишле старите Евреи?

Не мора да се замараш со анализа на хх-ти степен. Остани со анализа на први степен: ДОМА БИЛ.
Разбираш? Дома. Со цела свест дека ќе бидат нападнати... И дека ќе биде цел.

Останатото, голем си заклучи го сам.
Ама стави се на негово место, на местото на Евреите или на Америте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom