Sakash da mi kazhish deka zatoa neshgo bidna od tebe?I za toa kje ti odgovoram, koj ne piel do 18 vo mkd - debil vo najcest slucaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sakash da mi kazhish deka zatoa neshgo bidna od tebe?I za toa kje ti odgovoram, koj ne piel do 18 vo mkd - debil vo najcest slucaj.
Toa e diskutabilno sto bidnaloSakash da mi kazhish deka zatoa neshgo bidna od tebe?
kako sto kazhav, sakate decata nadvor, i toa ima nadvor.Дискутабилно.hehe brat toj kolku pari napravi, kakvi pichki ebel ti tolku vo zhivot nemas pominato hehee,
Ил почеток на 80ти!Убаво пишал СК-92, кој им кур со заградените терени во школските дворови бе?
Незнам за другите градови али Струмица е катастрофа, сите терени каде што играа од старо до младо сега се заградени со огради. Порано имаше по 50-60 луѓе се чекаше ред да играш, стари млади категории па се носеше сендвичи на тревата од страна седенки имаше, сега се е узурпирано со огради.
Ех почеток на 2000, најубав период да се биде дете.

Вистинското контроверзно мислење уствари.25 евра, ако не можете да ги дадете УБИЈТЕ СЕ!
Бел инсект.25 евра влез во Македонија за сите туристи и иселеници
50 евра и кој колку сака нека влага годишно.
Ајдеее...а како се трошат народските пари не е битно. Само грабај...и кој турист ќе ти дојде освен во Охрид ?25 евра влез во Македонија за сите туристи и иселеници
50 евра и кој колку сака нека влага годишно.
Неколку стотици милиони годишно за државата, која ќе е должна секоја година различни проекти да почнува со таа сума на пари.
За 5 години може до миљарда да се стигне
Пари мора да никнуваат, иначе отиде сѐ јабана.
Иселениците може да ме искулираат со коментари од типот "Зошто нас некој да ни наплаќа..“
Еден ручек е тоа по човек , 25 евра, ако не можете да ги дадете УБИЈТЕ СЕ!
Секој турист и иселеник што влегол втор пат не треба повеќе да плаќа, 50 евра допринос од човек е доволно
Тука се и транзит групите и таму договори може да се напраат.
Ако сте петчлено семејство, платете си 125, ваш проблем
Ако сакате ич не доаѓајте, исто ваш проблем
Секој што бамбори и сака да кажува шта би било кад би било треба малце да е дарежлив, а не да јаде гомна само и да изиграва доктор на науки.
Кога можам огромни даноци да плаќам на странски ентитети, можам и 50 за потенцијално добро да дадам, така јас гледам на работите.
Тие пари ќе бидат или благослов или пак проколнати, трето нема.
По стандардите на ЕУ и Америка![]()
Многу земји го користат ова по статистика на влез-излез во државата.Ајдеее...а како се трошат народските пари не е битно. Само грабај...и кој турист ќе ти дојде освен во Охрид ?
Преспа, Дојран отидоа да дојдат...
Ако си турист зошто да ги дадеш на апаши, подобро тие 50 евра потроши ги на угостител кој убаво те пречекал, во манастир каде духовно си се восхитил..итн...Еј годинава треба 50 евра да дадеме ако 6 пати дојдеме на гости на пример.
Ако е упрао и осушио Филип. зш си за бе?Упрао е Филип, а Ингвар не(рај не постои), ама ја сам за.

За инат на бугарски пасошиАко си турист зошто да ги дадеш на апаши, подобро тие 50 евра потроши ги на угостител кој убаво те пречекал, во манастир каде духовно си се восхитил..итн...
Ако си иселеник државата треба да ти плаќа што пак доаѓаш и трошиш пари што си ги заработил во друга држава.
Ако е упрао и осушио Филип. зш си за бе?![]()
Состојба на умот, сфеста.Рај постои, тоа е состојба на духот....сега ќе речеш дух не постои![]()