Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Знаеш дека на тебе ми текна исто, кога ги копирав од лани?Major левел е крстен по мене.![]()

Се надевам луѓето нема да ме асоцираат со тоа што јас избрав.Знаеш дека на тебе ми текна исто, кога ги копирав од лани?![]()
Ама ја сум сериозен.Знаеш дека на тебе ми текна исто, кога ги копирав од лани?![]()
Ај додај и 15 како опција, плс![]()
Додадено.
@Aceso , се смени твојот избор во 15 книги кога ја додадов опцијата во листата. Направив да можеш да го смениш гласот, ако сакаш промени го, зашто ќе ја затворам таа опција наскоро.
Ахахахахахахахахаха, ама не, на ова не ми текна. Дека пред тоа беше Major Tom, затоа ми текна на тебе. Ај сега ќе го сменам, ќе биде Comfortably level.Ама ја сум сериозен.

Он се викаше така, затоа ме асоцираше на него, а не дека го одбрал тоа.Се надевам луѓето нема да ме асоцираат со тоа што јас избрав.
Не сум extremely easy, барем вечера, чаша вино и по некој комплимент очекувам!
Ама ако сакаш, можам да го крстам wot level - 1 книга. 
Wot's the deal. За да биде комплетно.Ахахахахахахахахаха, ама не, на ова не ми текна. Дека пред тоа беше Major Tom, затоа ми текна на тебе. Ај сега ќе го сменам, ќе биде Comfortably level.
Он се викаше така, затоа ме асоцираше на него, а не дека го одбрал тоа.Ама ако сакаш, можам да го крстам wot level - 1 книга.
![]()

Изгледан и искрено разочаран. Од една страна разбирам дека филмот е сниман во времето на втората светска војна (1945), а можеби продукцијата започнала со снимање и '44та. Значи имале релативно ограничен буџет, веројатно и затоа камерата беше премрачна, одредени сцени беа премногу темни.Сега, конечно, можам да ја изгледам и екранизацијата по оваа книга.

Ама има минисерија на BBC снимена пред десетина години. Јас мислев на неа дека мислиш, не ни знаев дека имало филм. Минисеријата има само 3 епизоди, значи ко малце подолг филм му доаѓа. Ѕирни ја и неа: https://letterboxd.com/film/and-then-there-were-none-2015/Изгледан и искрено разочаран. Од една страна разбирам дека филмот е сниман во времето на втората светска војна (1945), а можеби продукцијата започнала со снимање и '44та. Значи имале релативно ограничен буџет, веројатно и затоа камерата беше премрачна, одредени сцени беа премногу темни.
Потоа, Марстон воопшто не беше претставен онака како што беше во книгата, плус умре многу театрално, ко Том во цртаните филмови. Една од неговите одлики е непрописното и брзото возење, што многу умешно беше претставено во книгата. Во филмот го нема. Крајот беше изменет, не знам од која причина, тука не се задржале до оригиналното сценарио.
И нешто што не ми се допадна беше отсуството од имагинација. Немаше длабочина на приказната, како флеш бек, а мора да има затоа што сите ликови со причина се наоѓаат на островот, а притоа беа прикажани само две убиства, кај другите ги видовме само последиците.
Книгата > Филмот
пи.ес. Ако ве интересира, јас сум hard.![]()
Изчитав лани горе долу 10 книги ама не ги наведов овде. Годинава малце повеќе дисциплина и почнав со оваа:
Прегледај го приврзокот 465492
Преку Kindle Unlimited ја има без пари а ја има и овде: https://www.pollitecon.com/Assets/E...nal-Macedonian-Revolutionary-Organization.pdf
Иначе Синадиноски е роден и живее во Америка и со Македонско потекло. Книгата ја прочитав скоро 20% а мора да кажам доста течно с чита и на Англиски.
Јас 500 страни толку брзо не сум спичкал до сега.Веќе ја читам втората, Project Hail Mary.