- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.700
- Поени од реакции
- 36.529
Во 2023 @Dumbledore возобнови една традиција, со отворање на темата „Книжевен предизвик за 2023“, која, изненадувачки за мене, сосема пристојно се држеше на форумот. Народот, сепак, ЧИТА!
Еве колку книги прочитавме во 2023:
@Harald - 31
@Mihaela005 - 30
@Saladin - 29
@Major Tom - 17
@Miss.Independent - 13
@<<Goku>> - 12
@Zlatikevichius - 10
@Saber Rider - 7
@Dumbledore - 7
@volare_g - 2
@Aceso - 1
Вкупно 159 книги!
@X3m , @Coca Cola , @Darling , @SK-92 , @Matt Bevilaqua , @snatch , @Стев , @JBTgirl , @Sledge Hammer , @godlikebt112 , @FilipMKD007 , @Lavander , @Leo Bonnie , @Darklady , @Ne_sum_ja , @JaqenH'ghar и @Imperatorot се пријавија во предизвикот, но не ги видовме да објават дека нешто прочитале.
За 2024 со многу поразлична и пореална анкета. Се надевам дека темава ќе заскокотка многумина да се разбудат од зимски сон и барем по 1 книга да прочитаат во 2024. Останатите - пријатно читање! Споделувајте ги вашите рецензии, коментари, препораки за книгите кои ги читате во темава, и се надевам на крајот на годината ќе бидеме побројни од лани.
Еве колку книги прочитавме во 2023:
@Harald - 31
@Mihaela005 - 30
@Saladin - 29
@Major Tom - 17
@Miss.Independent - 13
@<<Goku>> - 12
@Zlatikevichius - 10
@Saber Rider - 7
@Dumbledore - 7
@volare_g - 2
@Aceso - 1
Вкупно 159 книги!
@X3m , @Coca Cola , @Darling , @SK-92 , @Matt Bevilaqua , @snatch , @Стев , @JBTgirl , @Sledge Hammer , @godlikebt112 , @FilipMKD007 , @Lavander , @Leo Bonnie , @Darklady , @Ne_sum_ja , @JaqenH'ghar и @Imperatorot се пријавија во предизвикот, но не ги видовме да објават дека нешто прочитале.
За 2024 со многу поразлична и пореална анкета. Се надевам дека темава ќе заскокотка многумина да се разбудат од зимски сон и барем по 1 книга да прочитаат во 2024. Останатите - пријатно читање! Споделувајте ги вашите рецензии, коментари, препораки за книгите кои ги читате во темава, и се надевам на крајот на годината ќе бидеме побројни од лани.