Излет Кафе се затвoра

• Креатор на темата Креатор на темата nE0n1nja
  • Време на започнување Време на започнување

Што мислите за ова?

• Штета, ќе ми фали местово

Гласови: 1 2,2%
  • Не ми е гајле

Гласови: 45 97,8%

• Вкупно гласачи
    46
Веднаш штом ја видов веста на Фб ми текна на екипата од форум Кајгана кога се собравме и сите кецови оцени изнастававме на нејзиниот локал на Гугл после настаните кај Маврвовка и пукањето од страна на газдата на хотел де Кока на протестот против бугаризација. Пукање кое наиде на одобрување и релативизирање од страна на газдарицата на Излет, па тука покажавме единствно и сплотени сите букаке и удривме на нејзиниот локал Излет на Google reviews. После направи она некоја мучка преку плачење до супорт центри и сите ривјуа беа избришани, а со тоа и оцената вратена на првичната од денот пред да се случат настаните, но ете од карма не се бега, кога тогаш доаѓа. А тоа беше еден редок пример како сплотени можеме се да направиме.

Епа кога ја отвори темата требаше да пишеш такви и такви мислења да не се пишуваат за локалот. Види кога ќе пишеш што мислите за ова сосем легитимно е на некој да не му се допадне од политички причини, на некој затоа што џинотникот му го правеле разводенет, на трети затоа што немало паркинг на четврти затоа што им се шетале кучиња внатре. Има уште кул места во Скопје, да се жалам на некој кој брани друг кој се понаша како шериф, шиптaр кој да може и нив би ги ебел у гз ама пошто со пола мозок се толку им е капацитетот, немам намера. Можело некое невино лице да загине тогаш, сега да ги жалам затоа што бизнисот им пропаднал? Не фала. Еве цуфи има угостителски обејкти нека ги вработи он сега.
Па ја не дека нешто жалам за бизнисот или било што, баш ме заболе, него имам добри спомени од искачања тамо, навечер добри журчиња имаше. Aли нема везе, дискутирајте си за што сакате.

Па ја не дека нешто жалам за бизнисот или било што, баш ме заболе, него имам добри спомени од искачања тамо, навечер добри журчиња имаше. Aли нема везе, дискутирајте си за што сакате.

Имаш сега на 31ви 3 журки, една во Борис со Егоритмија и компанија, една во МКЦ со многу наши ди џеи од историјата и сегашноста, а вчера ме информираа велешката екипа дека Стојче ќе пушта во Мака за Нова Година и да сме направеле репете. Во бастионот на македонското електраштво Пабло какви журки знае да има и тоа баш затоа што не е толку извикано и дом на електрашките сладокусци. Па гледам Капан Ан пак некако се враќа во игра, Станица вади добри журчиња, Ачковски и компанија нон стоп вадат некои ентузијастички журки на некои разни места секогаш различни со симболичен влез од 200 денари итн... Тешко е, ама ќе се преживее некако.

Хаха кучето живееше тамо, фактички ко дома му беше, се слагам, малце глупо е така, исто е и во Лонгплеј. Али јбг на некои им е кул, демек као маскота на кафичот.
Подобро би било да изберат некој воук деген или дегенка. И така сите со тоа фризурите и изгледот изгледаат ко маскоти.

Последно уредено:
fireworks GIF

Хаха чекај, чекај. Озбилно ова ? :icon_lol: :icon_lol:
Хаааа каков заслужен крај
Пред некое време излезе муабет дека после работно време во Излет имале оргии и дека многу од тие шо биле дел од тој настан закачиле СИДА. :D

Муабетов толку се рашири шо од кафичов имаа и официјален демант.

Дали причина за затворањето е муабетов или нешто др не знам. Некаде прочитав дека наводно и некоја нова зграда ќе се градела таму…

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom