Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Пандев изгледа сака да го надмине Панчев во глупоќа и неписменоќа. Не навлегувам дали е во право или не за ситуацијава, ама малце тажно е да ставиш скриншот како со тостер направен и да ругаш бивши селектор кој каков и да е сепак го постигнал најголемиот успех на репрезентацијата, пласман на ЕП. ШарлаТан, експерт..., мислам не му личи на реномето.

Пандев изгледа сака да го надмине Панчев во глупоќа и неписменоќа. Не навлегувам дали е во право или не за ситуацијава, ама малце тажно е да ставиш скриншот како со тостер направен и да ругаш бивши селектор кој каков и да е сепак го постигнал најголемиот успех на репрезентацијата, пласман на ЕП. ШарлаТан, експерт..., мислам не му личи на реномето.
Селектор кој го врати во репрезентација, па имаше документарци од Џенова како му верувал на Мрме се вратил во репка за да направат големи нешта бла бла… Пандев полека но сигурно оди кај легендите како Шуќер, Пикси,Савичевич на крај Панчев ќе
испадни господин за него.

Баби ми што има 80 години често кажува приказна за некој човек од село, од времињата кога уште се работело по ниви со волови, ова со Пандев ме потсети на тоа.
Го прашале човекот како ги води воловите на нива, овој рекол одам пред нив они по мене, овие му рекле, па добро бе ако нешто ги исплаши воловите да се затрчаат, ќе те утепаат, овој им рекол па јас одам позади нив.:D

Кај нас кога ќе се пензионираат спортистите, тогаш им го гледаш паметот, еве го и Гоче отиде по патот на Панчев и Антиќ, пун гас во провалија, сега од година во година само ќе тоне подлабоко.

Јасно беше дека забега тоталка уште кога си го продаде дупето и прифати да биде потрчко на ѓубре како Миленко, после тоа нема враќање, ќе играш како ќе ти свират и ако треба ќе викаш дека црното е бело, а белото црно, се за партијата(парите).

Од сите слики што можел да ги најде на интернет од Мрме, он ја одбрал убедливо најлошата слика како да е направена од Сони Ериксон К310. Уште еден доказ дека фудбалерите се едни од најглупите сељандурски створења на планетава.

Вардар ќе куртули ??
Mad Arthur GIF by MOODMAN

И ропакот Јовчев се јави за сликата да биде потполна. Може Мрме е далеку од тренер но за екипава е Господин.

Може ние не ама затоа носот на седло веќе е во Америка
:pos:
Автоматски споено мислење:

И плус пишал "aide"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom