Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Второ полувреме пола голови од пикерска позиција примивме. Во ЛШ им стегнаа на Еурофарм проток до пикер и им се распадна играта. Чупко не знам како не го увиде тоа.Ete go Cupko treneristeto so negovite rotacii
Ja posra utakmicata so Bono i Vuko vo prvo. Niti odbrana postavi, a bogami nit napad. Igra od piker i krila ne postoi. Bekovite se ubija od sutiranje od iznudeni pozicii, od picke si materine. Mnogu falat Mecka i Tuzo vo timov, a bogami fali i trener
Државниот проект против независна Битола ќе викааВиди која разлика помеѓу нас и нив, да изгубеа они денес, ќе им беа криви судии, делегати, цело Скопје, мал дел од Белград и кравите од Крива Паланка. Е па тоа е разликата помеѓу нас и No 1 mak tifo.

Sega ke ima lozenje kako se najrakometnio grad, kako se prejaki, i tako dalje... pa zdravje naprolet koa ke gi siluvame vo Skopje, pak ke pocnat so istite priciДржавниот проект против независна Битола ќе викаа![]()

Далеку од тоа. Ја имаат нашата поддршка до крај, и ракометарите и Чупко. Само страдаат и добрите ракометари како Хориха, Малус, Гоце, поради слабиот остаток од ростерот. Тоа беше муабетот.Нема потреба да се обвинива никој идивидуално. Виновни се сите колективно, од тренерот,па до Малус. Сите изираа преслабо.
Нема да е прв а ни последен пат да изгубиме.
Големината на тимот се познава не само во победите, туку и во поразите.
Многу домашна има Чупич за пишување.