Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Каква победа против ЛА Лејкерс. Победа во продолжение со 7 разлика, против тим кој има играчи со над 100 000 индекс. Е нема што денес сум најголем фраер у маало. Е сега малце ми се зголемија амбициите за првенството. Колку само ќе изгубам у сабота од Куманово. Ќе ме здроби.:tapp:
Браво за победата, се уклучив во живо, ги пратев продолженијата. : )
Ама има да те здроби тимот од МОЈОТ ГРАД. :)

Браво за победата, се уклучив во живо, ги пратев продолженијата. : )
Ама има да те здроби тимот од МОЈОТ ГРАД. :)

Не да ќе ме здроби. Секој пораз испод 50 коша ќе биде за успех.

Не можеш да избегнеш испод 100 коша да примиш, тоа ти е. : )

Dobar sum i jas.Pobeda nad Pelister-Bitola na gosti 55-84.Sega za sega super e.Me raduva igrata vo napad, se podobruva odvreme navreme.Aj cestitki za site

Овој тимот КК Русе од форумот ли е или ? Зошто гледам има 2 победи, добар тим има.

:( Иако во првата четвртина пуштив заби и водев со 19-10 против КК Работнички Фершпед, во останатите четвртини имав далеку подпросечен настап. На 24 секунди до крај губев само 2 поени но моите пулени, не успеаа да поентираат, дури и фаулираа и заврши со 3 разлика. Штета, баш сакав победа на домашен.

Како и да е во сабота против StrumicA мислам дека имам огромни шанси да си ги вратам првенствените надежи :)

И еве, загубив, како што очекував, катастрофална партија на моите, шутот мизерија, на почетокот добро почнав, после полека Чернобил се одлепуваше, на крај 79:55.

Pa i ne pomina tolku loso... inace ja na pocetokot se posramotiv protiv KK Ohrid ama toa e radi faktot so neam PF... ama ko ke kupam. :zlo:

brat ti mora da se zajaknuvas ti go vidov timot i mnogu ti e slab mora da kupuvas:salut:

Брат веке земав 3 играчи колку толку ке го појачам тимов,исто така се случува чистка во тимов имам 18-19 играчи сеа ке летаат најмалку 5-6 играчи а иначе ги земав сега

Dins Spelmanis - 9.191
Antonino Lombardi - 10.708
Francois Louis - 13.211
:salut:

И јас имам тим на Charazay....Swisslion Pelister се вика...има некој од тука шо е во мојата лига??:pos2:

Да не има некој Small Forward за продавање....ама добар да е:).....ениуан????

Брат веке земав 3 играчи колку толку ке го појачам тимов,исто така се случува чистка во тимов имам 18-19 играчи сеа ке летаат најмалку 5-6 играчи а иначе ги земав сега

Dins Spelmanis - 9.191
Antonino Lombardi - 10.708
Francois Louis - 13.211
:salut:
brat mora da zimas jaki igraci samo 13.211 ostaj go vo timot i edniot od 12(mislam deka vidov takov kaj tebe)drugite site otpustaj gi
ti imas pari sega mozes da zemis 6-7 igraci pa ako treba napraj -1.999.999
i gledaj da ne zimas samo bekovi(leymejkeri)
i gledaj pojacaj ja salata(mislam na sedista)
pozz

Следната утакмица КК Струмица - Струмица ДЦ. Градско дерби ќе има.:vozbud:

Иначе гледам Тиквеш го победил на Струмица ДЦ така да и јас очекувам победа.

Следната утакмица КК Струмица - Струмица ДЦ. Градско дерби ќе има.:vozbud:

Иначе гледам Тиквеш го победил на Струмица ДЦ така да и јас очекувам победа.
slab tim e strumica dc
jas igrav so vtor tim i gi tepav 28-9 razlika
taka da ne stavaj mnogu prvotimci da ne se povredat so lesen protivnik pa posle.......
a strumica dc aktiven li e?

slab tim e strumica dc
jas igrav so vtor tim i gi tepav 28-9 razlika
taka da ne stavaj mnogu prvotimci da ne se povredat so lesen protivnik pa posle.......
a strumica dc aktiven li e?

Еј добро што ми кажа, ќе му играм со втора постава, а иначе ако имам повреден играч каде покажува оти е повреден ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom