Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Бизарен трансфер пазар, и некако подобро им одеше со играчи што се на прагот да бидат класа играчи, наместо купување на готов производ.
Ти ја сфаќам поентата и си во право, ама јас лично уште кога ги комплетираа трансферите пишував дека не ми мириса на добро работата. Жими се, не можам да разберам како е можно некој да даде 150м за Исак со една добра сезона у животот и историјат на повреди како Раде Штекли што има криминално досие. Можам да набројам 10тина подобри напаѓачи од него во моментов, а не вредат ни приближно колку него. Екитике 90м, окееееееј, од Франкфурт последниве 7-8 години имаат искочено 5-6 напаѓачи од кои сите имаат допрено дно во клубовите каде отишле, Лука Јовиќ, Андре Силва и да не терам даље. Мислам, не знам, можеби ќе биде топ играчот, еве за сеа ок тера, ама брате 90м..., у реду е.

Натрупаа премногу играчи напред, а со тоа направија дисбаланс во тимот. Средината им е климава, немаат адекватни замени за стартерите, особено на позицијата кај Гравенберх, одбраната да не зборам, тимот е со 4 класични штопери од кои едниот е 18 годишно дете што дојде од Серија А играјќи за тим што се бори за опстанок и ете го одма скина лигаменти на колено па така сеа се само со тројца штопери, ВВД, Конате и Гомез, толку, ако рикне некој од првите двајца ќе испаднат од лига, а и со нив се ептен климави.

Заебаа работа што пазареа безглаво и потрошија премногу пари, плус ова со Жота ги утепа психички. Мислам дека нема теорија да бидат шампиони годинава, не гледам едноставно како ќе го направат тоа.

Значи според едно лито ликче тука на форумот, ерата на КЛОП во Л-ПУЛ во лигата била катастрофа, само 1 премиер лига во 8 сезони, а па и како што кажува за освојување на лига мислиш којзнае колку лесно е, ме чуди како Ливерпyл во последните 35 години а има освоено само 2 пати?:tapp:

Последно уредено:
Steve Brule GIF by MOODMAN

Клоп сигурно пука од мака, во 7 години кога Ливерпул беше една од најјаките екипи, освои една ковид титула. Имаше таква несреќа конкуренција да му биде Пеп со Сити, со 90 бода не можеше да биде шампион, две титули во последно коло изгуби, се збудали човекот.
Се издепримира и се пензионира за во првата сезона конкуренцијата да падне на ниво на сезоната кога Лестер беше шампион и Слот на готово да освои титула, да беше Клоп лани со 50% од силите ќе ја освоеше титулата. Буквално му се деси мемето со копањето дијаманти.
Замисли му ја фацата..
jurgen-klopp-watching-liverpool-spend-320m-on-4-players-in-v0-bzkaqmq8g7ef1.webp

Значи според едно лито ликче тука на форумот, ерата на КЛОП во Л-ПУЛ во лигата била катастрофа, само 1 премиер лига во 8 сезони, а па и како што кажува за освојување на лига мислиш којзнае колку лесно е, ме чуди како Ливерпyл во последните 35 години а има освоено само 2 пати?:tapp:
E taka. Arteta i Klop se dobri luzeri. Mozat da drzat do kraj da se borat, vtoriov malce pokonkurentno so pojke finalinja u LS, edno osvoeno itd. Znaci Arteta ja jade sudbinata od Klop ke zavrsi so edna PL i za dve tri sezoni ke dojde nekoj Slot so ke mu pokaze kako moze so negova ekipa vo sezona kaj sto ne se ocekuva niso da osovi.

E taka. Arteta i Klop se dobri luzeri. Mozat da drzat do kraj da se borat, vtoriov malce pokonkurentno so pojke finalinja u LS, edno osvoeno itd. Znaci Arteta ja jade sudbinata od Klop ke zavrsi so edna PL i za dve tri sezoni ke dojde nekoj Slot so ke mu pokaze kako moze so negova ekipa vo sezona kaj sto ne se ocekuva niso da osovi.
Ха, какви лузери се тоа секој си има свој став!
Дека ги кренаа Ливерпул и Арсенал на повисоко ниво е факт. Клоп и убоде нешто, а за Артета ќе видиме, годинава му е моментот.
Ти бар памтиш ликови кои доаѓале скоро како интерим и освојувале ЛШ, за после три дена да ги кикнат.

Боже скаусери, Палас ве шамара куде ве види.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom