Најголема наша загуба би било ако го набркаат Слот. Тој е нивна најслаба карика, лани просто им се погодија коцките со тим кој Клоп го создаде.Ви ја експлоатиравме слабоста овие сега копираат, чудно топчињата не пробаа на дги лопти.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најголема наша загуба би било ако го набркаат Слот. Тој е нивна најслаба карика, лани просто им се погодија коцките со тим кој Клоп го создаде.Ви ја експлоатиравме слабоста овие сега копираат, чудно топчињата не пробаа на дги лопти.![]()
Me drzi lanskata Pl inace ke placev u nekoja dupka.@S.L држ се брат, не се гледа крајот
Реално и мене ако некој ме прашаше јас уште од лани ќе му кажев за Слот. А релно добри играчи земаа летово и направија транзиција треба да созреат и вклопат, се надевам дека ќе му дадат шанса на Слот као на Бенитез што му дадоа таман да уништи цела генерацијаБратов го пиша твитот на почетокот на Октомври, и со секој меч, се повеќе и повеќе се испоставува како точно. Керкез, Бредли, Фримпонг, ултра лоши. Вирц игра како на терминче со пријатели, ако пројде пасот, пројде, ако не, ништо. Исак е непрепознатлив, ниту е вклопен, ниту е во форма.
Ван Дајк го ебе ароганцијата. Прави грешки самиот, на други вика. Салах пак е влезен во некој limp mode. Конате со паметот е во Реал, ама ако вака продолжи... Генерално, во тешки срања се. Против Барнли победија со ултра глуп пенал на Ханибал, против Њукасл едвај, со играч повеќе на минута пред крај. Не им памтам една утакмица каде што беа доминантни во ПЛ годинава.
оо
Уште се потценува фактот дека им умре соиграч и тоа им влијае реално.
2Абе уште еден меч ли остана за оној да ја ишиша тоа грмушката?