Техникалии околу момачка/девојачка вечер

• Креатор на темата Креатор на темата Ska Maniac
  • Време на започнување Време на започнување
Океј, но поентата стои. Дали треба да те држиме и тебе одговорна за мојот 3/10 понашај како што го држиме него, сингл и не виновен, за нечии неизживеани години?
Немам поима како го извади тој заклучок.

Се имаш зацементирано во "френд зоун", кај неа. Тоа нека ти биде јасно. Те викнала зашто те смета за другар. Но нема врска, таму ќе има и многу други пријателки на невестата, ти па си запнал за неа, барај си некоја слободна, невестата нема такви намери, нема логика, кај ти текна тоа.
Убаво вака ти тетке Очајна што си тука да ме подучиш. После 2 брака и 2 девојкачки сигурно на третата девојачка ќе викенш само мажи :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Друже многу филозофии за џабе, голема работа ако ја клецне и си го направи меракот. Ништо он не губи, сингл е, ќе клецне и ич не го боли. Го множела со нула, како не, множен е тој мажот иден, што жена му го прај будала.
Шуќур на господа !!
Па тоа чекам некој да го напише а не да ми изиграваат морални судии. Ме множела, ме собирала, ме одземала. Сега битно ќе ме дели со сите жени таму.
И да сигурно нема да идам како Дел Бој за да лепам цветчиња на хамер. Он ваљда тогаш бил малолетен па затоа така весело си поминал.
Пишав дека цело време сме другари а последниве 10+ години од матура навака само повремено се гледаме баш пријателски. Ни јас тогаш сум сакал, ни сега да направам нешто со неа.
За неа не знам. Можно е у девојачкава вечер да бара шанса што ја пропуштила предходно или немала храброст до сега.
Лош другар би испаднал ако не би и ја исполнил. :icon_mrgr:

На свадбата прв ќе бидам што ќе му честитам на зетот.

Последно уредено:
Убаво вака ти тетке Очајна што си тука да ме подучиш. После 2 брака и 2 девојкачки сигурно на третата девојачка ќе викенш само мажи :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Шуќур на господа !!
Па тоа чекам некој да го напише а не да ми изиграваат морални судии. Ме множела, ме собирала, ме одземала. Сега битно ќе ме дели со сите жени таму.
И да сигурно нема да идам како Дел Бој за да лепам цветчиња на хамер. Он ваљда тогаш бил малолетен па затоа така весело си поминал.
Пишав дека цело време сме другари а последниве 10+ години од матура навака само повремено се гледаме баш пријателски. Ни јас тогаш сум сакал, ни сега да направам нешто со неа.
За неа не знам. Можно е у девојачкава вечер да бара шанса што ја пропуштила предходно или немала храброст до сега.
Лош другар би испаднал ако не би и ја исполнил. :icon_mrgr:

На свадбата прв ќе бидам што ќе му честитам на зетот.
Оф леле, едно девојачко сум имала у живот, ти кажав вториот пат само потпис на папир без жива душа, тоа е како тетките кога ќе се соберат на кафе во недела, и на слатко од смокви, па разменуваат рецепти, ти многу амерички Холивуд филмови си гледал изгледа со тие пожарникарите шо се стриптизери. Не веруам дека момава ти го фрлила пикот, најверојатно сака да и гледаш на кафе.

Абе а кај ќе биде девојачкото?
Уште не се знае затоа што догодина летоска ќе биде. Но најверојатно во некоја куќа со базен. Баш периодов почнуваат да се договараат. Јас мудро си молчам.

Уште не се знае затоа што догодина летоска ќе биде. Но најверојатно во некоја куќа со базен. Баш периодов почнуваат да се договараат. Јас мудро си молчам.

Дали си ставен си во групата на Вибер со другарките ?
Знаеш ли дека може да им светне да одите во Грција на викенд и со тоа пун кур пари да отидат ?

На крај ќе искочи дека старосватицата сака да му се поткачи и џабе муабетиве тука ама ај, нека тера дискусијата дека таа за себе го вика. @Ska Maniac пушти бе слика да ја видиме дали вреди четврта страна да се отвара на темава уопште.
Битно ќе се омрси.

Многу далеку, до тогаш ке заборавиш оти те поканила. Мене ова повеке ми личи дека само ти ставила до знаење дека имаш рок уште една година ако сакаш ти да бидеш младоженецот.

Ќе ти договорам ораси од Брод и малце маџун. Ќе бега од вената.

Дали си ставен си во групата на Вибер со другарките ?
Знаеш ли дека може да им светне да одите во Грција на викенд и со тоа пун кур пари да отидат ?
Све сум свесен и дека некој спб можам да закачам. Затоа све однапред ја си планирам.

Све сум свесен и дека некој спб можам да закачам. Затоа све однапред ја си планирам.

Девојачко на прв крак и вечерта у Шака 1.05 коеф. Таму не ти бега 200-300че пошто ќе сакаат флаша со жижици за на инстаграм. Кажи кој викенд унапред да се искомбинираме ќе се поделат трошоци :) Ќе го договориме и Моно Алекс.

Девојачко на прв крак и вечерта у Шака 1.05 коеф. Таму не ти бега 200-300че пошто ќе сакаат флаша со жижици за на инстаграм. Кажи кој викенд унапред да се искомбинираме ќе се поделат трошоци :) Ќе го договориме и Моно Алекс.
Е него да го видат со мене, тек тогаш сув пешки ќе се враќам до СК.
Ти нели си женет со 2 прилично возрасни деца. Што ќе ти се вакви авантури ? :icon_mrgr:

Е него да го видат со мене, тек тогаш сув пешки ќе се враќам до СК.
Ти нели си женет со 2 прилично возрасни деца. Што ќе ти се вакви авантури ? :icon_mrgr:

Е де, не значи ако идам у диско дека одма роштиљ ќе вртам. Умре тоа време, сеа се знае пијачка, јадење гомна тргање сеир. Али батали тоа, држи не апдејтирани.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom