Ska Maniac
Бараба
Абе од кога ме покани јасно ми беше на мене.Reserved си сега и ти.![]()
Иначе кажи од каде може да набавам онакви кожни панталони онака што се соблакаат како што има типот на гифчето што ми го прати ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе од кога ме покани јасно ми беше на мене.Reserved си сега и ти.![]()
Знаев дека ќе ти се допаднат. Оди во најблискиот секси шоп, кажи им дека ти се за девојачка и ќе те снабдат со најсекси кожни панталони. Девојачката бара epic entrance. Ќеее згрмишшш и сите погледи ќе бидат вперени во тебеАбе од кога ме покани јасно ми беше на мене.
Иначе кажи од каде може да набавам онакви кожни панталони онака што се соблакаат како што има типот на гифчето што ми го прати ?![]()

Ми значи вака што ти и тетка поздрави ме поддржувате во сите мои луди желби и одлуки.Знаев дека ќе ти се допаднат. Оди во најблискиот секси шоп, кажи им дека ти се за девојачка и ќе те снабдат со најсекси кожни панталони. Девојачката бара epic entrance. Ќеее згрмишшш и сите погледи ќе бидат вперени во тебе![]()

You go girl!!!!Ми значи вака што ти и тетка поздрави ме поддржувате во сите мои луди желби и одлуки.![]()
![]()

Темата че биди Бетмен и Робин. Сите шо че му се навратиме че носиме маски ко познатите херои и џок страпс. Негово че биди само да лежи на грб и да се опушти.Ич да не се мислиш ,плесни им се.Е сега ако Византиец те покани на момачка вечер, е тука работите се веќе многу сериозни!
Ај бе мрш ти од мојава тема. Иди отвори си тема за тоа ебачите што те дрмаат по сауни со грмотевици во очите .Темата че биди Бетмен и Робин. Сите шо че му се навратиме че носиме маски ко познатите херои и џок страпс. Негово че биди само да лежи на грб и да се опушти.
Најдоброто од се е шо бивши Јануар бев на таква журка, облечен (соблечен) ко Бетмен. Месец подоцна Хрватот ме запозна со една негова другарка шо исто била на журката (примаме и стрејтој ние, си има посебни места за нив), облечена како Жената Мачка. Се згразивме од смеа ко и кажав кој бев на журката. Хрватот само воздивна и ме претстави ко Бетмен.
Ај дур си таму у Швајцарија , качи се на некоја повисока зграда и скокни главечки да не направиш сите среќни овде.Ако се нервираш да си одиме - Цацко Конопишки.
Не озбилно, до наредно лето че ебниш и ти нешто, ок е.
Imas srekja @Goyathlayyy so ja nema otkrieno temata. Vizantiecot e malo dete za nego.Ај бе мрш ти од мојава тема. Иди отвори си тема за тоа ебачите што те дрмаат по сауни со грмотевици во очите .

Па че речам ако се нервираш да си одимеАј дур си таму у Швајцарија , качи се на некоја повисока зграда и скокни главечки да не направиш сите среќни овде.
Или нека те закључи дечко ти у сауна и нека пушти на најтопло.
Аха, нема грешка дека после 2 недели уште ја нема видено темава.Imas srekja @Goyathlayyy so ja nema otkrieno temata. Vizantiecot e malo dete za nego.
Upss sum go tagnal
Prostevaj, nenamerno bese![]()
Mozi ne mu e interesna. Vidi vnesi vo muabetot nesto kuce, livadarka taka nesto i neka pocne zabavataАха, нема грешка дека после 2 недели уште ја нема видено темава.

Епа чим решила другаркава да се мажи ништо од ливадите и кучињата.Mozi ne mu e interesna. Vidi vnesi vo muabetot nesto kuce, livadarka taka nesto i neka pocne zabavata![]()
Ne mora taa, drugarki ima eden kup. Edna od niv statisticki mora da e livadarkaЕпа чим решила другаркава да се мажи ништо од ливадите и кучињата.

Ska mi e OK tipce, podrzuvam da gi rasturi na momackata... podrzuvam lugje da se klecaat ne hejtaat, tolku li ne skonta do sega?Imas srekja @Goyathlayyy so ja nema otkrieno temata. Vizantiecot e malo dete za nego.
Upss sum go tagnal
Prostevaj, nenamerno bese![]()